Documentaire over zanger Antoon in april in de bioscoop te zien

ANTOON – ENGEL, een film over het leven van zanger Antoon, is op 21 en 23 april in de bioscoop te zien. Distributeur WW Entertainment heeft de trailer van de documentaire zondagavond online gezet.

Producent FCCE volgde de artiest de afgelopen drie jaar. In die periode maakte hij snel carrière met onder meer de hit Vluchtstrook.

Antoon mocht op zijn vijftiende aan de Herman Brood Academie beginnen. Daarmee was hij de allerjongste student die de popacademie ooit heeft toegelaten. En in 2022 was de jonge rapper de meest gestreamde artiest van Nederland. Ook trad hij twee keer op in een uitverkocht Ziggo Dome. Vorige maand won Antoon de Qmusic Top 40 Award voor de beste artiest.

De film is geproduceerd door Justus Verkerk, de vader en manager van de zanger. De documentaire bevat niet eerder vertoonde beelden van Antoons jeugd. Ook vertellen familieleden over hoe hij als jongen was.

ANTOON – ENGEL is op 21 en 23 april alleen in de bioscoop te zien. De kaartverkoop gaat maandag van start.

Releated

Luchtzuiverende planten in je huis: heeft dat zin?

Wat zijn luchtzuiverende planten precies en verbeteren ze ook echt de luchtkwaliteit in huis? NU.nl zocht het uit. De Spathiphyllum (lepelplant) of de Monstera (gatenplant): je hebt ze vast weleens in de winkel zien staan, al dan niet met informatie op de wikkel over luchtzuiverende effecten. Hoe zit dit precies? Allereerst: alle planten nemen CO2 […]