Super Mario-film met stemmen van Chris Pratt en Seth Rogen vanaf 5 april te zien

De release van The Super Mario Bros. Movie is met een dag vervroegd. De film van Nintendo en Illumination is vanaf 5 april te zien in de bioscoop, meldt Universal Pictures woensdag.

De animatiefilm over de goedlachse Italiaanse loodgieter zou eigenlijk vorig jaar tijdens de feestdagen uitkomen.

In de film komen verschillende personages uit het populaire computerspelletje voor. Chris Pratt spreekt de stem van Mario in en Charlie Day is te horen als Luigi. Verder zijn ook Anya Taylor-Joy (Princess Peach), Jack Black (Bowser), Keegan-Michael Key (Toad) en Seth Rogen (Donkey Kong) te horen.

The Super Mario Bros. Movie is geregisseerd door Aaron Horvath en Michael Jelenic, die eerder samenwerkten aan Teen Titans Go!. Het scenario is geschreven door Matthew Fogel, die ook werkte aan The Lego Movie 2: The Second Part en Minions: The Rise of Gru.

Releated

Luchtzuiverende planten in je huis: heeft dat zin?

Wat zijn luchtzuiverende planten precies en verbeteren ze ook echt de luchtkwaliteit in huis? NU.nl zocht het uit. De Spathiphyllum (lepelplant) of de Monstera (gatenplant): je hebt ze vast weleens in de winkel zien staan, al dan niet met informatie op de wikkel over luchtzuiverende effecten. Hoe zit dit precies? Allereerst: alle planten nemen CO2 […]