Anne Hathaway Schittert in Straatstijl met Half-Denim, Half-Pak Look

Anne Hathaway heeft onlangs een van haar meest interessante looks tot nu toe gedebuteerd tijdens een wandeling in New York City1. De ster van The Devil Wears Prada verscheen in Midtown Manhattan in een half-denim, half-pak set die perfect is voor de overgang van kantoor naar borrel1. Het bovenste deel van de ultra-chique outfit was een tweekleurig minijasje dat leek op een gestructureerde zwarte kraagpakblazer aan de bovenkant en overging in een trendy denim korset1.

De broek volgde hetzelfde ontwerp, beginnend als blauwe jeans en overgaand in zwarte nette broeken; op het eerste gezicht leek het zelfs alsof Anne wat baggy jeans in haar chique broek had gestopt1. De eigenzinnige paklook had geen accessoires nodig, maar Anne voegde wat moderne glamour toe met een paar glanzende zwarte plateauhakken van Christian Louboutin, scherpe zwarte zonnebril en grote zilveren hoepeloorbellen1. Ze droeg natuurlijke make-up, een subtiele frambozenkleurige lip en een nonchalant golvend kapsel1.

Hoewel ze vooral bekend staat om haar stijlvolle filmpersonages, is Anne’s persoonlijke stijlevolutie nog boeiender. Vorige maand bijvoorbeeld, woonde de actrice het Albie Awards-diner bij, in samenwerking met Versace, in een zilveren en groene jurk ontworpen door het modehuis1. De prachtige metalen mesh-jurk was eigenlijk de laatste look die werd getoond tijdens de Versace Spring/Summer 2024 modeshow1. Het had een schuin schaakbordmotief met sprankelende kristal- en kralenborduursels en satijnen bandjes met Medusa ’95-hardware1.

Enkele weken eerder droeg Anne nog een opvallende metallic jurk naar een Shiseido-evenement in New York City: een gouden veganistische leren bladpaillettenjurk ontworpen door CD Greene1. Ze combineerde het met lagen Bulgari diamanten sieraden en strappy gouden hakken van Schutz1.

Releated

Welke nationaliteit heeft Oprah Winfrey?

Oprah Winfrey, geboren op 29 januari 1954 in Kosciusko, Mississippi, Verenigde Staten, is een prominente televisiepersoonlijkheid, actrice en ondernemer2. Ze wordt vaak de “Koningin van alle Media” genoemd en was de rijkste Afro-Amerikaanse van de 20e eeuw1. Haar invloed op de cultuur is ongeëvenaard, met een invloed die volgens sommigen zelfs groter is dan die van universiteitspresidenten, […]

Oprah Winfrey Schittert in Paarse Paillettenjurk van Dolce & Gabbana op Academy Museum Gala 2023

Oprah Winfrey, een icoon van stijl en een belangrijke bijdrager aan de filmindustrie, blijft indruk maken. Tijdens het Academy Museum Gala 2023 schitterde ze in een paarse paillettenjurk van Dolce & Gabbana. Haar fans kunnen zich verheugen op meer memorabele verschijningen in deze feestelijke periode en daarna. Oprah Winfrey is niet alleen een televisiepersoonlijkheid, maar […]