Cardi B Schittert in Haar Eerste Catwalkshow bij Balenciaga

In een opvallende wending van gebeurtenissen, maakte de hiphop-icoon Cardi B haar catwalkdebuut bij de Balenciaga herfstshow van 2024. De show, die plaatsvond op een afgezette straat in Los Angeles, trok enkele van de grootste namen uit Hollywood, waaronder Kim Kardashian, Nicole Kidman en Salma Hayek.

Cardi B, bekend om haar flamboyante stijl en onverschrokken houding, stal de show in een blauwe bontjas. De sterren keken toe terwijl ze voor het eerst de catwalk betrad, waarmee ze een nieuw hoofdstuk in haar veelzijdige carrière markeerde.

Kim Kardashian, bekend om haar opvallende modekeuzes, zag er verbluffend uit in een nauwsluitend kanten ensemble. Nicole Kidman en Salma Hayek kozen voor een meer ingetogen look met lange, chique zwarte jurken. Andere beroemdheden zoals Kendall Jenner, Teyana Taylor, Eva Longoria, Tracee Ellis Ross, Zooey Deschanel, Lisa Rinna en haar dochters Amelia en Delilah waren ook aanwezig, er fantastisch uitzien in hun respectievelijke outfits.

Veelgestelde vragen

Wie is Cardi B?
Cardi B, wiens echte naam Belcalis Marlenis Almánzar is, is een Amerikaanse rapper en songwriter. Ze is bekend om haar uitgesproken persoonlijkheid en haar succes in de hiphop-industrie.

Wat is Balenciaga?
Balenciaga is een luxe modehuis dat in 1917 in Spanje werd opgericht door Cristóbal Balenciaga. Het merk staat bekend om zijn avant-gardistische en vaak experimentele ontwerpen.

Wat is een catwalkdebuut?
Een catwalkdebuut verwijst naar de eerste keer dat een model of beroemdheid deelneemt aan een modeshow, meestal door kleding van een bepaald merk of ontwerper te presenteren.

Verklarende woordenlijst

Catwalk: Een lange, smalle verhoogde platform waarop modellen lopen tijdens een modeshow.

Ensemble: Een complete outfit of set van kleding.

Hiphop: Een muziekgenre dat in de jaren zeventig in de Verenigde Staten is ontstaan, gekenmerkt door gerapte teksten en ritmische spraak die wordt begeleid door achtergrondmuziek of beats.

Bontjas: Een jas gemaakt van de vacht van dieren, vaak gedragen voor warmte of als modeverklaring.

Releated

Hoe krijg je een jonger gezicht?

In de zoektocht naar een jeugdige uitstraling zijn er talloze wegen die men kan bewandelen. Het verlangen naar een jonger gezicht is een veelvoorkomende wens, en met de juiste aanpak kan dit verlangen werkelijkheid worden. Hieronder volgen enkele tips en technieken die kunnen bijdragen aan een frissere en jongere uitstraling. Gezonde Levensstijl Een gezonde levensstijl […]