Claudia Schiffer Steelt de Show op de Versace Catwalk met Haar Iconische Jaren ’90 Loopje

Claudia Schiffer keert terug naar de catwalk

Het Duitse supermodel uit de jaren ’90, Claudia Schiffer, maakte op vrijdagavond haar epische terugkeer op de catwalk door de Versace lente 2024-show in Milaan af te sluiten1. Schiffer, nu 53 jaar oud, bracht haar kenmerkende loopje weer tot leven in een vloerlange groene en zilveren geruite jurk. De nauwsluitende jurk had een metallic afwerking versierd met kristallen kralen en mintgroene kant die het lichaam van het model omlijnde1. De look werd afgemaakt met een subtiele natuurlijke make-up en zilveren metallic puntige hakken met een strik aan de basis van de voet1.

Sterren schitteren op de Versace-show

De Versace-show was een waar spektakel met grote namen op de catwalk, waaronder Kendall Jenner, Gigi Hadid en Natalia Bryant5. Kendall Jenner, bekend van de realityserie ‘Keeping Up With the Kardashians’, liep de Versace-catwalk in een mouwloze witte minijurk met een versierde halslijn4. Natalia Bryant, dochter van de overleden basketbalspeler Kobe Bryant, maakte haar catwalkdebuut tijdens de Versace-show en sprak in een interview met Vogue over haar opwinding om voor het eerst de catwalk op te gaan sinds ze in 2021 bij IMG Models tekende6.

De invloed van Claudia Schiffer op de modewereld

Claudia Schiffer heeft een lange geschiedenis in de modewereld en staat bekend als het gezicht van merken als Guess en Chanel7. Ze heeft in de jaren ’90 en daarna gemodelleerd voor grote modehuizen zoals Saint Laurent, Dolce & Gabbana en Versace7. Schiffer’s terugkeer naar de catwalk tijdens de Versace-show in Milaan is een eerbetoon aan haar blijvende invloed en iconische status in de modewereld.

Releated

Welke nationaliteit heeft Oprah Winfrey?

Oprah Winfrey, geboren op 29 januari 1954 in Kosciusko, Mississippi, Verenigde Staten, is een prominente televisiepersoonlijkheid, actrice en ondernemer2. Ze wordt vaak de “Koningin van alle Media” genoemd en was de rijkste Afro-Amerikaanse van de 20e eeuw1. Haar invloed op de cultuur is ongeëvenaard, met een invloed die volgens sommigen zelfs groter is dan die van universiteitspresidenten, […]

Oprah Winfrey Schittert in Paarse Paillettenjurk van Dolce & Gabbana op Academy Museum Gala 2023

Oprah Winfrey, een icoon van stijl en een belangrijke bijdrager aan de filmindustrie, blijft indruk maken. Tijdens het Academy Museum Gala 2023 schitterde ze in een paarse paillettenjurk van Dolce & Gabbana. Haar fans kunnen zich verheugen op meer memorabele verschijningen in deze feestelijke periode en daarna. Oprah Winfrey is niet alleen een televisiepersoonlijkheid, maar […]