De 6 Trendy Kleuren voor Herfst-Winter 2023: Een Frisse Wind in je Garderobe

Als je er trendy uit wilt zien deze herfst, draag dan een van deze 6 kleuren. Herfst-winter kleurentrends stellen zeker niet teleur1. Ik zal zeker nog steeds de alomtegenwoordige all-black looks en verfijnde optische witten dragen die overal op de herfst-winter 2023 catwalks te zien waren, maar vandaag richt ik me op de onverwachte en opvallende tinten die me ongetwijfeld enthousiast maken voor het komende seizoen.

Een frisse wind in je garderobe

Met het herfstseizoen voor de deur ben ik officieel klaar om enkele welkome garderobe-updates te maken. Een van de gemakkelijkste manieren om mijn kast voor een nieuw seizoen nieuw leven in te blazen, is door een frisse vleug kleur aan mijn ensembles toe te voegen. Aangezien dit mijn favoriete onderwerp is (ik ben een echte nerd als het gaat om kleurentheorie), kijk ik altijd enthousiast uit naar welke tinten de modeshows domineren en houd ik Pantone’s trendvoorspellingen nauwlettend in de gaten1. De voorspelling voor herfst-winter 2023 is bewolkt, somber en humeurig, en ik kon niet enthousiaster zijn1

De 6 trendy kleuren voor herfst-winter 2023

  1. Grijs: Grijs is een belangrijke kleur voor het herfst-winter 2023 seizoen, met een sterke aanwezigheid op de catwalks1.
  2. Digital Lavender: Deze kleur roept stabiliteit, sereniteit en evenwicht op en is een van de kleuren die in 2023 populair zullen zijn4.
  3. Klei: Klei is een van de kleuren die iedereen in de herfst van 2023 zal dragen5.
  4. Viva Magenta: Deze levendige kleur is een andere kleurvoorspelling voor de herfst van 20235.
  5. Chalky Cream en Bone: Deze zachte, neutrale tinten zijn ook kleurvoorspellingen voor de herfst van 20235.
  6. Fiery Red: Voor het herfst-winter 2023/2024 seizoen wordt de kleurentrend vertegenwoordigd door “Fiery Red”, een levendige en intense tint rood die de aandacht trekt7.

Deze kleuren zijn een mix van tijdloze tonen en opvallende heldere kleuren die onze wens voor sereniteit en creativiteit weerspiegelen23. Ze vieren individualiteit en nodigen uit tot experimenteren met verschillende tinten en combinaties. Dus, omarm deze trendy kleuren en geef je garderobe een frisse wind voor het herfst-winter 2023 seizoen.

Releated

Kendall Jenner schittert op de catwalk van Victoria Beckham, terwijl zus Kim en moeder Kris op de eerste rij zitten

Kendall Jenner, het 27-jarige supermodel, liep vrijdag over de catwalk voor de Victoria Beckham Lente/Zomer 2024 dameskleding show1. De show vond plaats in een herenhuis dat ooit het huis was van Chanel-ontwerper Karl Lagerfeld. Kim Kardashian en Kris Jenner zaten samen met Kris’s vriend Corey Gamble op de eerste rij om het langverwachte mode-evenement bij te wonen1. Ondersteuning van familie tijdens Paris Fashion Week Kendall Jenner krijgt steun van haar naaste familie terwijl ze Paris […]