De beste herfstmodetrends voor mannen volgens Hollywood-stylisten

In dit artikel bespreken we de beste herfstmodetrends voor mannen in 2023, geïnspireerd door de topstylisten van Hollywood, zoals Ilaria Urbinati, Warren Alfie Baker, Ugo Mozie en Jeanne Yang1. Deze trends variëren van retro trainingsjacks en dikke gebreide truien tot opvallende spelden en meer.

Retro trainingsjacks

Een van de belangrijkste trends voor mannen dit najaar zijn retro trainingsjacks, zoals het Fila Jaya Track Jacket1. Stylist Warren Alfie Baker stelt voor om deze vintage-stijl trainingsjacks te combineren met een high-waisted vintage jeans, een tanktop en klassieke sneakers of laarzen1.

Dikke gebreide truien

Dikke gebreide truien zijn ook een populaire trend voor het najaar. Off-White Faux Shearling Coat is een voorbeeld van een duurzame en diervriendelijke optie1. Stylist Ugo Mozie legt uit dat duurzame mode en diervriendelijke materialen de nieuwe luxe zijn en dat wat je draagt, weerspiegelt hoe je je voelt1.

Opvallende spelden

Opvallende spelden zijn een snelle en eenvoudige manier om een beetje sprankeling, plezier en flair toe te voegen aan je outfit. Stylist Jeanne Yang suggereert het gebruik van oude punkrockbandspelden, vintage stukken of luxe spelden zoals de Cartier Juste en Clou en de Hermès veiligheidsspeld1.

Deze herfstmodetrends voor mannen zijn geïnspireerd door de keuzes van Hollywood-stylisten en bieden een frisse en stijlvolle kijk op het najaarsseizoen. Probeer deze trends uit om je garderobe een boost te geven en je look naar een hoger niveau te tillen.

Releated

Welke nationaliteit heeft Oprah Winfrey?

Oprah Winfrey, geboren op 29 januari 1954 in Kosciusko, Mississippi, Verenigde Staten, is een prominente televisiepersoonlijkheid, actrice en ondernemer2. Ze wordt vaak de “Koningin van alle Media” genoemd en was de rijkste Afro-Amerikaanse van de 20e eeuw1. Haar invloed op de cultuur is ongeëvenaard, met een invloed die volgens sommigen zelfs groter is dan die van universiteitspresidenten, […]

Oprah Winfrey Schittert in Paarse Paillettenjurk van Dolce & Gabbana op Academy Museum Gala 2023

Oprah Winfrey, een icoon van stijl en een belangrijke bijdrager aan de filmindustrie, blijft indruk maken. Tijdens het Academy Museum Gala 2023 schitterde ze in een paarse paillettenjurk van Dolce & Gabbana. Haar fans kunnen zich verheugen op meer memorabele verschijningen in deze feestelijke periode en daarna. Oprah Winfrey is niet alleen een televisiepersoonlijkheid, maar […]