Diana Ross Schittert in Nieuwe Saint Laurent Campagne

Diana Ross, de onbetwiste koningin van Motown, staat op het punt om haar 80ste verjaardag te vieren. Ondanks haar leeftijd blijft ze even glamoureus en inspirerend als altijd. Ross, die bekend staat als de originele diva, is te zien in een nieuwe campagne van Saint Laurent. Deze campagne werd onthuld door Anthony Vaccarello, de creatief directeur van Saint Laurent, op Instagram. De onderschrift van de foto hint naar Ross als het nieuwe gezicht van het merk voor de lente van 2024: “Saint Laurent • Lente 24 Diana Ross ❤️”.

De foto toont Ross in een zwarte, nauwsluitende off-the-shoulder jurk, met haar kenmerkende grote krullende haar. De foto, genomen door David Sims, is in zwart-wit en legt haar meest kenmerkende kwaliteit vast: glamour. Onder de foto reageerden verschillende bekende namen uit de modewereld. Zo noemde Zac Posen het “Fantastisch”, schreef Naomi Campbell “Queen the boss”, en stuurde Marc Jacobs hart-emoji’s.

Deze samenwerking met Saint Laurent is een volledige cirkel voor Ross. Als leider van de meidengroep The Supremes, was Ross een pionier op het gebied van mode en droeg ze vaak Saint Laurent, waaronder een groene nerts die ze droeg tijdens de Macy’s Thanksgiving Day Parade in november 1979. Ze heeft ook ontwerpers zoals Tom Ford geïnspireerd, die zijn herfstcollectie voor Saint Laurent opdroeg aan Diana Ross en The Supremes en hun kenmerkende decennium, de jaren ’70.

Veelgestelde Vragen

Wie is Diana Ross?
Diana Ross is een Amerikaanse zangeres, songwriter en actrice. Ze werd beroemd als de leadzangeres van de meidengroep The Supremes, die in de jaren ’60 en ’70 enorm populair was. Ross staat bekend om haar krachtige stem en haar glamoureuze stijl.

Wat is Saint Laurent?
Saint Laurent is een Frans luxemerk dat bekend staat om zijn moderne en iconische stukken. Het merk werd opgericht door Yves Saint Laurent en zijn partner Pierre Bergé.

Wat is Motown?
Motown is een Amerikaans platenlabel dat in 1959 werd opgericht door Berry Gordy Jr. Het label speelde een cruciale rol in de raciale integratie van populaire muziek, aangezien het voornamelijk Afro-Amerikaanse artiesten vertegenwoordigde en een belangrijke rol speelde in de ontwikkeling van de soulmuziek.

Wie is Anthony Vaccarello?
Anthony Vaccarello is een Belgische modeontwerper die momenteel de creatief directeur is van Saint Laurent. Hij staat bekend om zijn sexy, gedurfde ontwerpen.

Wat betekent ‘off-the-shoulder’?
‘Off-the-shoulder’ is een term die wordt gebruikt om kledingstukken te beschrijven die de schouders blootleggen. Het is een populaire stijl die vaak wordt geassocieerd met vrouwelijkheid en romantiek.

Releated

Hoe krijg je een jonger gezicht?

In de zoektocht naar een jeugdige uitstraling zijn er talloze wegen die men kan bewandelen. Het verlangen naar een jonger gezicht is een veelvoorkomende wens, en met de juiste aanpak kan dit verlangen werkelijkheid worden. Hieronder volgen enkele tips en technieken die kunnen bijdragen aan een frissere en jongere uitstraling. Gezonde Levensstijl Een gezonde levensstijl […]