Dwyane Wade Schittert in Nieuwe Versace Eyewear Campagne

Dwyane Wade, de gevierde basketbalspeler, is het gezicht van de nieuwe herenbrillencampagne van Versace. Dit markeert Wade’s tweede campagne voor het Italiaanse luxehuis en toont de veelzijdige ontwerpmogelijkheden van Versace voor het lente/zomerseizoen 2024.

De opvallende visuals onthullen de voormalige point guard die de VE4464, VE4465 en VE3354 draagt, allemaal rechthoekige silhouetten. De eerste twee zijn zonnebrilmodellen met details zoals een plat profiel, dubbelgelaagde gerecyclede acetaatconstructie, het kenmerkende Medusa-hoofdlogodetails, gestroomlijnde contouren en donkergrijze lenzen. De VE3354 is een brilmodel dat dezelfde strakke precisie uitstraalt als de zonnebrillen.

“Ik ben trots om deel uit te maken van de Versace-familie en ik ben enthousiast om mijn tweede brillencollectie te lanceren met een campagne die persoonlijk en betekenisvol is,” zei Wade. “Het afmaken van je look draait allemaal om de details en de nieuwe collectie… benadrukt het belang van een bril als finishing touch van een outfit.”

Daarnaast debuteert de nieuwe campagne Versace Profiles, een nieuw project van het merk dat een persoonlijke kijk op talent biedt. Voor Wade toont de nieuwe Versace Profiles zijn eerste NBA-kampioenschapsring, een foto van zijn jongste dochter, Kaavia, en een camera. De nieuwe collectie is nu online beschikbaar op Versace.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wat is Versace Profiles?
Versace Profiles is een nieuw project van Versace dat een persoonlijke kijk op talent biedt. Het toont persoonlijke items of momenten die belangrijk zijn voor de persoon in kwestie.

Wat zijn de kenmerken van de nieuwe Versace brillen?
De nieuwe brillen hebben een rechthoekig silhouet, met details zoals een plat profiel, dubbelgelaagde gerecyclede acetaatconstructie, het kenmerkende Medusa-hoofdlogodetails, gestroomlijnde contouren en donkergrijze lenzen.

Waar kan ik de nieuwe Versace brillencollectie kopen?
De nieuwe collectie is nu online beschikbaar op de website van Versace.

Verklarende Woordenlijst

Point Guard: Een point guard is een van de vijf posities in een gereglementeerd basketbalspel. De point guard wordt vaak de ‘spelverdeler’ genoemd en is verantwoordelijk voor het organiseren van het team’s aanval.

Acetaat: Acetaat is een speciaal type plastic, vaak gebruikt voor de productie van brillen. Het staat bekend om zijn sterkte, flexibiliteit en glans.

Medusa-hoofdlogo: Het Medusa-hoofdlogo is een kenmerkend symbool van Versace, een Italiaans luxemerk. Het logo is gebaseerd op het hoofd van Medusa, een figuur uit de Griekse mythologie.

Releated

Hoe krijg je een jonger gezicht?

In de zoektocht naar een jeugdige uitstraling zijn er talloze wegen die men kan bewandelen. Het verlangen naar een jonger gezicht is een veelvoorkomende wens, en met de juiste aanpak kan dit verlangen werkelijkheid worden. Hieronder volgen enkele tips en technieken die kunnen bijdragen aan een frissere en jongere uitstraling. Gezonde Levensstijl Een gezonde levensstijl […]