Gisele Bündchen rouwt om het verlies van haar moeder, Vania Nonnenmacher

Het wereldberoemde supermodel Gisele Bündchen heeft op 30 januari 2024 het overlijden van haar moeder, Vania Nonnenmacher, bevestigd. Nonnenmacher, die 75 jaar oud was, werd door Bündchen beschreven als een “engel op aarde” die altijd iedereen om haar heen hielp. Bündchen deelde haar verdriet en eerbetoon aan haar moeder via Instagram, waar ze een reeks familiefoto’s plaatste.

In haar bericht uitte Bündchen haar pijn over het feit dat ze haar moeder niet meer kan omhelzen, maar ze uitte ook haar geloof dat haar moeder altijd over hen zal waken. Ze bedankte haar moeder voor het zijn van een rolmodel van liefde, kracht en mededogen. Bündchen, die moeder is van Benjamin (14), Vivian (11) en voormalig stiefzoon Jack (16), beloofde de mooie herinneringen die ze samen deelden te koesteren en te leven volgens de waarden die haar moeder haar heeft bijgebracht.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wie is Gisele Bündchen?
Gisele Bündchen is een Braziliaans supermodel, actrice en milieuactiviste. Ze is een van de best betaalde modellen ter wereld en is bekend om haar werk met merken als Victoria’s Secret en Chanel.

Wie was Vania Nonnenmacher?
Vania Nonnenmacher was de moeder van Gisele Bündchen. Ze was een belangrijke figuur in het leven van Bündchen en werd door haar dochter beschreven als een “engel op aarde”.

Wat betekent het om een ‘rolmodel’ te zijn?
Een rolmodel is iemand die een voorbeeld is voor anderen door hun gedrag, houding, waarden en acties. Mensen kijken vaak op naar rolmodellen en proberen hun positieve eigenschappen na te bootsen.

Wat is Instagram?
Instagram is een populaire sociale media-app waar gebruikers foto’s en video’s kunnen delen met hun volgers. Het wordt vaak gebruikt door beroemdheden en publieke figuren om updates te delen met hun fans.

Releated

Hoe krijg je een jonger gezicht?

In de zoektocht naar een jeugdige uitstraling zijn er talloze wegen die men kan bewandelen. Het verlangen naar een jonger gezicht is een veelvoorkomende wens, en met de juiste aanpak kan dit verlangen werkelijkheid worden. Hieronder volgen enkele tips en technieken die kunnen bijdragen aan een frissere en jongere uitstraling. Gezonde Levensstijl Een gezonde levensstijl […]