Gucci Cosmos: Een Onderdompelende Tentoonstelling Ontworpen door Es Devlin Begint in Londen

Van 11 oktober tot 31 december 2023 wordt 180 Studios in Londen getransformeerd tot Gucci Cosmos, een onderdompelende tentoonstelling die de connectie van het modehuis met Londen verkent1. De tentoonstelling, ontworpen door de Britse kunstenaar Es Devlin, leidt bezoekers door een eeuw van design2. Het is een reis door de tijd, waarbij bezoekers de kans krijgen om de evolutie van Gucci’s stijl en invloed in de modewereld te ervaren.

De tentoonstelling is een onderdeel van Gucci’s reizende archieftentoonstelling en presenteert een onderdompelende verkenning van tijdperk-definiërende creativiteit3. Het is een kans om de rijke geschiedenis van het Italiaanse modehuis te ontdekken, van zijn vroege dagen in Florence tot zijn huidige status als een wereldwijd mode-icoon. De tentoonstelling is zorgvuldig samengesteld door de Italiaanse mode-theoreticus en criticus Maria Luisa Frisa5.

Gucci Cosmos is meer dan alleen een tentoonstelling; het is een ervaring. Bezoekers worden uitgenodigd om deel te nemen aan een reis door de tijd, waarbij ze de kans krijgen om de evolutie van Gucci’s stijl en invloed in de modewereld te ervaren. Van de vroege dagen in Florence tot de huidige status als een wereldwijd mode-icoon, Gucci Cosmos belooft een onvergetelijke ervaring te zijn voor alle mode- en kunstliefhebbers6.

Releated

Welke nationaliteit heeft Oprah Winfrey?

Oprah Winfrey, geboren op 29 januari 1954 in Kosciusko, Mississippi, Verenigde Staten, is een prominente televisiepersoonlijkheid, actrice en ondernemer2. Ze wordt vaak de “Koningin van alle Media” genoemd en was de rijkste Afro-Amerikaanse van de 20e eeuw1. Haar invloed op de cultuur is ongeëvenaard, met een invloed die volgens sommigen zelfs groter is dan die van universiteitspresidenten, […]

Oprah Winfrey Schittert in Paarse Paillettenjurk van Dolce & Gabbana op Academy Museum Gala 2023

Oprah Winfrey, een icoon van stijl en een belangrijke bijdrager aan de filmindustrie, blijft indruk maken. Tijdens het Academy Museum Gala 2023 schitterde ze in een paarse paillettenjurk van Dolce & Gabbana. Haar fans kunnen zich verheugen op meer memorabele verschijningen in deze feestelijke periode en daarna. Oprah Winfrey is niet alleen een televisiepersoonlijkheid, maar […]