Heidi Klum en dochter Leni schitteren samen in lingeriecampagne

Heidi Klum en haar dochter Leni hebben samen met Heidi’s moeder Erna deelgenomen aan een campagne voor het Italiaanse lingeriemerk Intimissimi1. In een video die Heidi op haar sociale media plaatste, zijn de drie vrouwen te zien met hun armen om elkaar heen, glimlachend naar de camera.

Familieaangelegenheid

De campagne is een echt familiegebeuren geworden. Heidi Klum, bekend als jurylid van America’s Got Talent, en haar dochter Leni, die ook model is, hebben samengewerkt om het lingeriemerk te promoten1. Erna, de moeder van Heidi, droeg een luipaardprint top met een zwarte blazer en enkele kettingen. Leni droeg een kanten zwarte beha en bijpassend slipje onder een doorschijnende zwarte mouwloze cover-up, terwijl haar haar losjes in golven viel. Heidi koos voor een kleurrijkere optie met een hooggesloten, lange mouwen, kanten minijurk in fuchsia1.

Leni’s modellencarrière

Leni volgt in de voetsporen van haar moeder sinds ze naar de universiteit ging om interieurontwerp te studeren1. “Ik ben erg trots op mijn dochter en haar modellenwerk,” zei Klum eerder dit jaar. “En ze studeert tegelijkertijd, ze jongleert al.” Leni heeft eerder producten van Intimissimi gepromoot en stond in maart op de cover van Flaunt Magazine1.

Moeder-dochter samenwerking

De samenwerking tussen Heidi en Leni is niet alleen een mooie kans voor Leni om haar modellencarrière verder uit te bouwen, maar ook een bijzonder moment voor moeder en dochter om samen te werken. Ondanks de kritiek die ze ontvingen voor het poseren in lingerie samen, blijven ze trots op de campagne en de mooie foto’s die ze samen hebben gemaakt6.

Releated

Welke nationaliteit heeft Oprah Winfrey?

Oprah Winfrey, geboren op 29 januari 1954 in Kosciusko, Mississippi, Verenigde Staten, is een prominente televisiepersoonlijkheid, actrice en ondernemer2. Ze wordt vaak de “Koningin van alle Media” genoemd en was de rijkste Afro-Amerikaanse van de 20e eeuw1. Haar invloed op de cultuur is ongeëvenaard, met een invloed die volgens sommigen zelfs groter is dan die van universiteitspresidenten, […]

Oprah Winfrey Schittert in Paarse Paillettenjurk van Dolce & Gabbana op Academy Museum Gala 2023

Oprah Winfrey, een icoon van stijl en een belangrijke bijdrager aan de filmindustrie, blijft indruk maken. Tijdens het Academy Museum Gala 2023 schitterde ze in een paarse paillettenjurk van Dolce & Gabbana. Haar fans kunnen zich verheugen op meer memorabele verschijningen in deze feestelijke periode en daarna. Oprah Winfrey is niet alleen een televisiepersoonlijkheid, maar […]