Jacquemus en Nike onthullen de J Force 1 Sneakers

Jacquemus heeft een exclusieve sportief-chique capsulecollectie onthuld in samenwerking met Nike. De J Force 1 is een vernieuwde, herwerkte en excentrieke herinterpretatie van Nike’s iconische Air Force 1 silhouet1. De nieuwe sneakers zijn gemaakt van leer en hebben een handgeweven constructie met een tonale basis. De zolen zijn voorzien van een stevige wafelrubberen buitenzool en ingedrukte hielen. Het Swoosh-motief komt in de vorm van metalen hardware die wordt gebruikt om het middelste deel van de schoen te versieren1.

De J Force 1 sneakers zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, variërend van fel mandarijn oranje tot klassiek zwart en een ongerepte witte tint. Onder de drie kleurstellingen is de oranje variant zowel de meest verschillende als de meest besproken. Terwijl zijn monochrome tegenhangers voornamelijk een leren constructie hebben, komt de oranje versie met een mesh midden en teenbox1. Alle kleurvarianten van de J Force 1 sneakers zijn momenteel en exclusief te koop in de online shop van Jacquemus voor $170 USD1.

De samenwerking tussen Jacquemus en Nike is een samensmelting van het design-DNA van beide merken. De J Force 1 is een verfijnde schoen met de geest van een AF1. Naast de witte versie die hierboven is afgebeeld, wordt ook een zwarte versie verwacht, zoals te zien is in de recente teaser video van Jacquemus3. De schoenen zijn voorzien van leren bovenwerk, een mesh tong, “JF1” branding op de metalen kant dubrae, en Swoosh-gebrandmerkte leren aglets op de veters3.

De Jacquemus x Nike J Force 1 zal op 21 juni 2023 een bredere release ervaren4. Het nieuws over deze release werd voor het eerst gepubliceerd op 13 februari 2023. Voorafgaand aan de releasedatum van 13 juni heeft Nike verder beeldmateriaal gedeeld van de Jacquemus x Nike J Force 14. De schoenen hebben leren bovenwerk en mesh tongen, gecombineerd met geweven-achtige middenzolen die helemaal rond de schoenen wikkelen en mini-metalen Swooshes4. De eerder gezien ‘JF1’ kant dubraes zijn op hun plaats, samen met de kant tabs, die kunnen worden gezien als onderdeel van het weefsel4.

Releated

Welke nationaliteit heeft Oprah Winfrey?

Oprah Winfrey, geboren op 29 januari 1954 in Kosciusko, Mississippi, Verenigde Staten, is een prominente televisiepersoonlijkheid, actrice en ondernemer2. Ze wordt vaak de “Koningin van alle Media” genoemd en was de rijkste Afro-Amerikaanse van de 20e eeuw1. Haar invloed op de cultuur is ongeëvenaard, met een invloed die volgens sommigen zelfs groter is dan die van universiteitspresidenten, […]

Oprah Winfrey Schittert in Paarse Paillettenjurk van Dolce & Gabbana op Academy Museum Gala 2023

Oprah Winfrey, een icoon van stijl en een belangrijke bijdrager aan de filmindustrie, blijft indruk maken. Tijdens het Academy Museum Gala 2023 schitterde ze in een paarse paillettenjurk van Dolce & Gabbana. Haar fans kunnen zich verheugen op meer memorabele verschijningen in deze feestelijke periode en daarna. Oprah Winfrey is niet alleen een televisiepersoonlijkheid, maar […]