Kate Moss opent Vogue Wereld: Londen en neemt het publiek mee naar een andere dimensie

Kate Moss opende onlangs Vogue Wereld: Londen en nam het publiek mee naar een andere wereld. Gekleed in een op maat gemaakte lamé jurk, ontworpen door haar langdurige vriend John Galliano, schitterde de in Croydon geboren supermodel op het podium2. Het evenement, gehouden in het Theatre Royal Drury Lane, was een viering van mode, kunst en cultuur, met een indrukwekkende reeks sterren en optredens5.

Het evenement begon met een eerbetoon aan My Fair Lady, gevolgd door optredens van Kate Moss en Naomi Campbell6. Andere hoogtepunten van de avond waren een operavoorstelling van Henry Purcell en hoedenontwerpen van Stephen Jones6. Stormzy, een bekende Britse rapper, bracht ook zijn hit “Crown” ten gehore tijdens Vogue Wereld: Londen3.

Vogue Wereld: Londen 2023 was een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen. Met een mix van mode, muziek en kunst bood het evenement een unieke kans om enkele van de meest getalenteerde en invloedrijke figuren in de creatieve industrie te vieren. Van Kate Moss’ adembenemende opening tot de vele onvergetelijke momenten die volgden, zal Vogue Wereld: Londen 2023 ongetwijfeld nog lang in het geheugen van het publiek blijven hangen.

Releated

Hoe krijg je een jonger gezicht?

In de zoektocht naar een jeugdige uitstraling zijn er talloze wegen die men kan bewandelen. Het verlangen naar een jonger gezicht is een veelvoorkomende wens, en met de juiste aanpak kan dit verlangen werkelijkheid worden. Hieronder volgen enkele tips en technieken die kunnen bijdragen aan een frissere en jongere uitstraling. Gezonde Levensstijl Een gezonde levensstijl […]