Kate Moss viert haar 50ste verjaardag in stijl in Parijs

Kate Moss, het wereldberoemde supermodel, heeft haar 50ste verjaardag in stijl gevierd. Ze werd dinsdag in Parijs gefotografeerd in een cape-jurk met een zwart, doorzichtig kanten bloemenpatroon. Haar look werd afgemaakt met schitterende strappy hakken, die werden geaccentueerd met donkere nagellak op haar tenen. Ze hield haar make-up minimaal maar stralend met een vleugje sprankelende oogschaduw, licht gebruinde wangen en naakte lippen.

Om haar mijlpaal te vieren, woonde Moss een feest bij in The Ritz in Parijs, gevolgd door een privédiner met aanwezigen die onder meer haar dochter, Lila Moss, make-up mogul Charlotte Tilbury, ontwerper Stella McCartney, tennis superster Venus Williams en vele andere bekende gezichten omvatten. In de aanloop naar de grote verjaardag waren er verschillende ontroerende eerbetonen aangeboden door haar dochter en anderen. “Gelukkige verjaardag mama! Ik hou van je tot de maan en terug en weer terug,” schreef Lila naast een throwback zwart-wit foto.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wie is Kate Moss?
Kate Moss is een wereldberoemd Brits supermodel. Ze is bekend om haar bijdragen aan de mode-industrie en haar iconische stijl.

Wat droeg Kate Moss op haar 50ste verjaardag?
Kate Moss droeg een cape-jurk met een zwart, doorzichtig kanten bloemenpatroon. Ze completeerde haar look met schitterende strappy hakken en donkere nagellak op haar tenen.

Waar vierde Kate Moss haar 50ste verjaardag?
Kate Moss vierde haar 50ste verjaardag in Parijs, Frankrijk. Ze woonde een feest bij in The Ritz en had daarna een privédiner met verschillende bekende gezichten.

Verklarende woordenlijst

Supermodel: Een model van internationale faam die vaak werkzaam is in de top van de modewereld.

Strappy hakken: Een type schoen met meerdere bandjes, vaak gedragen bij formele gelegenheden.

Mogul: Een belangrijk, invloedrijk persoon, vaak in de zakenwereld of in een specifieke industrie.

Throwback foto: Een foto uit het verleden, vaak gedeeld om een herinnering of een bepaald moment in de tijd te markeren.

Releated

Hoe krijg je een jonger gezicht?

In de zoektocht naar een jeugdige uitstraling zijn er talloze wegen die men kan bewandelen. Het verlangen naar een jonger gezicht is een veelvoorkomende wens, en met de juiste aanpak kan dit verlangen werkelijkheid worden. Hieronder volgen enkele tips en technieken die kunnen bijdragen aan een frissere en jongere uitstraling. Gezonde Levensstijl Een gezonde levensstijl […]