Kendall Jenner en Bad Bunny bevestigen hun relatie in stijlvolle Gucci-campagne

Kendall Jenner en Bad Bunny hebben hun relatie officieel gemaakt in een nieuwe Gucci-campagne. De twee sterren zijn te zien in de campagne voor de Gucci Valigeria reiscollectie, waarin ze samen poseren op een luchthaven123. In een van de foto’s omhelst Bad Bunny, wiens echte naam Benito Martínez Ocasio is, een glimlachende Jenner terwijl ze op een Gucci-bagagekar zit2. Op een andere foto lopen ze samen van een roltrap af, terwijl ze de monogramkoffers dragen2.

De campagne is bedoeld om “de intimiteit van samen reizen” te laten zien en is geïnspireerd op de “Jet Set” glamour van de jaren ’904. De foto’s tonen Jenner en Bad Bunny met items uit Gucci’s Savoy-collectie, waaronder GG Supreme reistassen, rugzakken, koffers en trolleys met kenmerkende Gucci-designelementen zoals het GG-monogram en de webstreep4.

Kendall Jenner en Bad Bunny zijn sinds februari 2023 aan elkaar gelinkt en zijn samen gezien tijdens verschillende evenementen, zoals een Drake-concert in Los Angeles in augustus en een Lakers-wedstrijd in mei15. Hoewel ze hun relatiestatus nooit officieel hebben besproken, hebben ze in het openbaar geen geheim gemaakt van hun genegenheid voor elkaar2.

Bad Bunny heeft in een recent interview met Vanity Fair gezegd dat hij geen details over zijn relatie met Jenner wil prijsgeven en zijn persoonlijke leven privé wil houden3. Desondanks lijkt deze Gucci-campagne een duidelijke bevestiging van hun relatie te zijn.

De Gucci-campagne is niet alleen een bevestiging van hun relatie, maar ook een kans voor het paar om hun stijl en chemie te laten zien. Beide sterren stralen geluk en vertrouwen uit in de foto’s, wat bijdraagt aan de aantrekkingskracht van de campagne. Het is duidelijk dat Kendall Jenner en Bad Bunny een sterk koppel vormen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Deze campagne is ook een voorbeeld van hoe beroemdheden hun invloed kunnen gebruiken om mode en luxe merken te promoten. Door hun relatie te combineren met een high-end merk als Gucci, trekken Kendall Jenner en Bad Bunny de aandacht van fans en mode-liefhebbers over de hele wereld. Dit soort samenwerkingen tussen beroemdheden en modehuizen zijn een win-win situatie voor beide partijen, aangezien ze zowel de merken als de sterren in de schijnwerpers zetten.

De Gucci Valigeria-campagne is slechts het begin van wat ongetwijfeld een succesvolle en stijlvolle relatie zal zijn tussen Kendall Jenner en Bad Bunny. Fans zullen ongetwijfeld uitkijken naar meer gezamenlijke projecten en openbare optredens van het paar. In de tussentijd kunnen we genieten van de prachtige beelden van deze campagne en ons laten inspireren door hun onmiskenbare chemie en gevoel voor stijl.

Releated

Welke nationaliteit heeft Oprah Winfrey?

Oprah Winfrey, geboren op 29 januari 1954 in Kosciusko, Mississippi, Verenigde Staten, is een prominente televisiepersoonlijkheid, actrice en ondernemer2. Ze wordt vaak de “Koningin van alle Media” genoemd en was de rijkste Afro-Amerikaanse van de 20e eeuw1. Haar invloed op de cultuur is ongeëvenaard, met een invloed die volgens sommigen zelfs groter is dan die van universiteitspresidenten, […]

Oprah Winfrey Schittert in Paarse Paillettenjurk van Dolce & Gabbana op Academy Museum Gala 2023

Oprah Winfrey, een icoon van stijl en een belangrijke bijdrager aan de filmindustrie, blijft indruk maken. Tijdens het Academy Museum Gala 2023 schitterde ze in een paarse paillettenjurk van Dolce & Gabbana. Haar fans kunnen zich verheugen op meer memorabele verschijningen in deze feestelijke periode en daarna. Oprah Winfrey is niet alleen een televisiepersoonlijkheid, maar […]