Kendall Jenner schittert op de catwalk van Victoria Beckham, terwijl zus Kim en moeder Kris op de eerste rij zitten

Kendall Jenner, het 27-jarige supermodel, liep vrijdag over de catwalk voor de Victoria Beckham Lente/Zomer 2024 dameskleding show1. De show vond plaats in een herenhuis dat ooit het huis was van Chanel-ontwerper Karl Lagerfeld. Kim Kardashian en Kris Jenner zaten samen met Kris’s vriend Corey Gamble op de eerste rij om het langverwachte mode-evenement bij te wonen1.

Ondersteuning van familie tijdens Paris Fashion Week

Kendall Jenner krijgt steun van haar naaste familie terwijl ze Paris Fashion Week blijft veroveren. Hoewel Kendall’s jongere zus, Kylie Jenner, niet aanwezig leek te zijn bij de Victoria Beckham-show, was ze wel samen met haar moeder en oudere zus in Parijs voor andere evenementen tijdens de modeweek1. Het is duidelijk dat de familie Jenner-Kardashian hecht is en elkaar steunt bij hun professionele inspanningen.

Victoria Beckham Lente/Zomer 2024 collectie

De Victoria Beckham Lente/Zomer 2024 dameskleding show trok veel aandacht en was een belangrijk evenement tijdens Paris Fashion Week. Met Kendall Jenner als een van de modellen op de catwalk, was het evenement een groot succes. De collectie toonde de nieuwste trends en stijlen voor het komende seizoen, en met de aanwezigheid van beroemdheden zoals Kim Kardashian en Kris Jenner, was het evenement zeker een hoogtepunt van de modeweek.

Releated

Welke nationaliteit heeft Oprah Winfrey?

Oprah Winfrey, geboren op 29 januari 1954 in Kosciusko, Mississippi, Verenigde Staten, is een prominente televisiepersoonlijkheid, actrice en ondernemer2. Ze wordt vaak de “Koningin van alle Media” genoemd en was de rijkste Afro-Amerikaanse van de 20e eeuw1. Haar invloed op de cultuur is ongeëvenaard, met een invloed die volgens sommigen zelfs groter is dan die van universiteitspresidenten, […]

Oprah Winfrey Schittert in Paarse Paillettenjurk van Dolce & Gabbana op Academy Museum Gala 2023

Oprah Winfrey, een icoon van stijl en een belangrijke bijdrager aan de filmindustrie, blijft indruk maken. Tijdens het Academy Museum Gala 2023 schitterde ze in een paarse paillettenjurk van Dolce & Gabbana. Haar fans kunnen zich verheugen op meer memorabele verschijningen in deze feestelijke periode en daarna. Oprah Winfrey is niet alleen een televisiepersoonlijkheid, maar […]