Lanvin benoemt Chinese acteur Cheng Yi tot wereldwijde merkambassadeur

Het Franse modehuis Lanvin heeft de Chinese acteur Cheng Yi benoemd tot zijn nieuwste wereldwijde merkambassadeur. Lanvin heeft de afgelopen jaren meerdere keren samengewerkt met Yi. De 33-jarige acteur was onlangs aanwezig bij de ready-to-wear show van het merk voor herfst/winter 2023 in Parijs, waar hij op de eerste rij zat naast Stefon Diggs, Avril Lavigne, Halsey, Saint Jhn en anderen1.

“Cheng Yi is een ster in de bruisende entertainmentindustrie van China. Hij maakt deel uit van een nieuwe generatie acteurs die de hedendaagse Chinese cultuur op het wereldtoneel herdefiniëren,” zei Lanvin. “Met een waardering voor de elegantie en hedendaagse energie van het nieuwe Lanvin, is Yi een natuurlijke toevoeging aan het zich ontwikkelende universum van de Maison”1.

Cheng Yi maakte zijn acteerdebuut in de televisieserie Beauty World, die in 2011 werd uitgebracht. Hij speelde later in series als Noble Aspirations, Love and Redemption en Immortal Samsara, evenals in films als Haunting Love, Impossible en Year of the Dog1. De acteur sluit zich aan bij het huis in zijn nieuwe rol als wereldwijde ambassadeur, net op het moment dat Future op het punt staat zijn ready-to-wear-collectie te debuteren als de eerste gastcreatieve directeur van het Huis. Future nam de tijdelijke rol op zich, nadat Bruno Sialelli, de voormalige creatieve directeur van Lanvin die vier jaar bij het merk was, het label verliet1.

De benoeming van Cheng Yi formaliseert de gekoesterde relatie tussen de acteur en het modehuis. Lanvin heeft aangekondigd dat het de nauwe banden en relaties met het grootste respect beschouwt. Ze zijn de banden die het huis bij elkaar houden3. De samenwerking met Cheng Yi belooft de wereld van de mode te verlichten met frisse perspectieven, terwijl het eer betoont aan zijn roemrijke verleden5.

Releated

Welke nationaliteit heeft Oprah Winfrey?

Oprah Winfrey, geboren op 29 januari 1954 in Kosciusko, Mississippi, Verenigde Staten, is een prominente televisiepersoonlijkheid, actrice en ondernemer2. Ze wordt vaak de “Koningin van alle Media” genoemd en was de rijkste Afro-Amerikaanse van de 20e eeuw1. Haar invloed op de cultuur is ongeëvenaard, met een invloed die volgens sommigen zelfs groter is dan die van universiteitspresidenten, […]

Oprah Winfrey Schittert in Paarse Paillettenjurk van Dolce & Gabbana op Academy Museum Gala 2023

Oprah Winfrey, een icoon van stijl en een belangrijke bijdrager aan de filmindustrie, blijft indruk maken. Tijdens het Academy Museum Gala 2023 schitterde ze in een paarse paillettenjurk van Dolce & Gabbana. Haar fans kunnen zich verheugen op meer memorabele verschijningen in deze feestelijke periode en daarna. Oprah Winfrey is niet alleen een televisiepersoonlijkheid, maar […]