Louis Vuitton kondigt datum aan voor Cruise Show 2025

Louis Vuitton heeft de datum voor zijn Cruise Show 2025 aangekondigd, die gepland staat voor 23 mei. Hoewel het luxe merk nog geen andere details heeft onthuld, zoals de geografische locatie en de locatie, is het duidelijk dat dit een belangrijk evenement zal zijn in de modewereld13.

Nicolas Ghesquière, artistiek directeur van de damescollecties bij Vuitton sinds 2013, kiest doorgaans een architectonisch wonder als achtergrond voor de resortshows van Vuitton. Vorig jaar koos hij Isola Bella, het kleine Italiaanse eiland op het Lago Maggiore dat al enkele eeuwen eigendom is van de familie Borromeo. Ondanks onvoorspelbaar weer, leverde hij een opvallende collectie geïnspireerd door onderwaterwezens van het meer12.

Door de jaren heen hebben Vuitton-cruiseshows plaatsgevonden op locaties zoals het Bob Hope-landgoed van John Lautner in Palm Springs, Californië; het buitenaardse Museum of Contemporary Art Niterói van Oscar Niemeyer in Brazilië; het Miho Museum van Ieoh Ming Pei in Kyoto; de Fondation Maeght in Saint-Paul de Vence van Josep Lluís Sert, en het TWA Flight Center op JFK Airport in New York van Eero Saarinen12.

Cruise vertegenwoordigt een belangrijke levering voor luxe merken, omdat de collecties een lang verkoopvenster hebben dat meerdere seizoenen overspant, en vaak speciale campagnes en extra distributie via pop-upwinkels hebben. Vuitton onthult meestal zijn lente- en herfstcollecties voor dames en heren in Parijs, maar het heeft ook “spin-off shows” georganiseerd in steden als Bangkok, Miami en Shanghai. Het is van plan om zijn eerste modeshow voor de heren pre-fall collectie in Hong Kong op 30 november te houden12.

Releated

Welke nationaliteit heeft Oprah Winfrey?

Oprah Winfrey, geboren op 29 januari 1954 in Kosciusko, Mississippi, Verenigde Staten, is een prominente televisiepersoonlijkheid, actrice en ondernemer2. Ze wordt vaak de “Koningin van alle Media” genoemd en was de rijkste Afro-Amerikaanse van de 20e eeuw1. Haar invloed op de cultuur is ongeëvenaard, met een invloed die volgens sommigen zelfs groter is dan die van universiteitspresidenten, […]

Oprah Winfrey Schittert in Paarse Paillettenjurk van Dolce & Gabbana op Academy Museum Gala 2023

Oprah Winfrey, een icoon van stijl en een belangrijke bijdrager aan de filmindustrie, blijft indruk maken. Tijdens het Academy Museum Gala 2023 schitterde ze in een paarse paillettenjurk van Dolce & Gabbana. Haar fans kunnen zich verheugen op meer memorabele verschijningen in deze feestelijke periode en daarna. Oprah Winfrey is niet alleen een televisiepersoonlijkheid, maar […]