Louis Vuitton presenteert spectaculaire modeshow in Hongkong

Louis Vuitton heeft donderdag zijn eerste pre-fall herenkleding show ooit gehouden in Hongkong, wat het belang van de stad en Azië in het algemeen voor de uitbreidingsplannen van het Franse modehuis benadrukt1. De creatief directeur voor herenkleding, Pharrell Williams, organiseerde een speelse show aan de Victoria Harbour van Hongkong, met een reisthema variërend van “Hawaii tot Hongkong”1. Onder de aanwezige beroemdheden bevonden zich Cantopop-zanger Anson Lo, K-Pop boyband TXT en Zuid-Koreaanse acteur Song Joong-ki1.

Louis Vuitton opende zijn eerste boetiek in Hongkong in 19791. Inwoners van de stad geven nu meer uit aan luxe goederen per hoofd van de bevolking dan waar ook ter wereld, volgens marktonderzoeksbureau Euromonitor1. De stad is ook een populaire bestemming voor luxe shoppers uit de hele regio, mede dankzij het ontbreken van omzetbelasting in het gebied1.

Veelgestelde vragen

Wat is een pre-fall collectie?

Een pre-fall collectie is een tussencollectie die wordt uitgebracht tussen de lente-zomer en herfst-winter collecties. Hoewel ze niet als even prestigieus worden beschouwd als de belangrijkste seizoenscollecties, zijn pre-fall collecties belangrijk voor modehuizen om hun aanbod te vernieuwen en tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van klanten.

Wie is Pharrell Williams?

Pharrell Williams is een Amerikaanse muzikant, producer en ontwerper. Hij is de creatief directeur voor herenkleding bij Louis Vuitton en heeft eerder samengewerkt met andere grote mode- en sportmerken.

Wat is Cantopop?

Cantopop is een genre van popmuziek uit Hongkong, gezongen in het Kantonees. Het is een mix van traditionele Chinese muziek, westerse pop en andere internationale invloeden.

Wat is K-Pop?

K-Pop is een muziekgenre uit Zuid-Korea dat zich kenmerkt door een combinatie van elektronische, hiphop, rock en R&B muziek. K-Pop is wereldwijd populair en staat bekend om zijn energieke optredens, kleurrijke outfits en gecoördineerde dansroutines.

Verklarende woordenlijst

  • Cantopop: Een genre van popmuziek uit Hongkong, gezongen in het Kantonees.
  • K-Pop: Een muziekgenre uit Zuid-Korea, bekend om zijn energieke optredens en kleurrijke outfits.
  • Pre-fall collectie: Een tussencollectie die wordt uitgebracht tussen de lente-zomer en herfst-winter collecties van een modehuis.
  • Euromonitor: Een internationaal marktonderzoeksbureau dat gegevens en analyses levert over verschillende industrieën, waaronder de mode-industrie.

Releated

Hoe krijg je een jonger gezicht?

In de zoektocht naar een jeugdige uitstraling zijn er talloze wegen die men kan bewandelen. Het verlangen naar een jonger gezicht is een veelvoorkomende wens, en met de juiste aanpak kan dit verlangen werkelijkheid worden. Hieronder volgen enkele tips en technieken die kunnen bijdragen aan een frissere en jongere uitstraling. Gezonde Levensstijl Een gezonde levensstijl […]