Louis Vuitton presenteert voor het eerst heren Pre-Fall-show in Hong Kong

Louis Vuitton zal zijn eerste heren Pre-Fall show in Hong Kong organiseren, een primeur voor het modehuis. De nieuwe creatieve directeur Pharrell Williams, die eerder succes boekte in uiteenlopende domeinen zoals hiphop, huidverzorging, juwelen en mode, zal de show leiden. De show, die ongetwijfeld een groot aantal hooggeplaatste gasten zal aantrekken en een broodnodige impuls zal geven aan de horeca-industrie van de stad, zal plaatsvinden op een nog niet bekendgemaakte locatie die naar verwachting net zo spectaculair zal zijn als de Parijse brug waar Williams’ eerste show plaatsvond1.

Louis Vuitton heeft een lange geschiedenis met Hong Kong. Het opende zijn eerste boetiek in de Aziatische hub in 1979 en heeft daar verschillende tentoonstellingen gehouden. Echter, het heeft nog nooit een modeshow in de stad georganiseerd. De keuze voor Hong Kong is een duidelijk teken van vertrouwen in de rol van Hong Kong als regionaal reis- en retailcentrum, en in het belang van China voor Louis Vuitton en zijn moederbedrijf, LVMH, de grootste luxe groep ter wereld12.

De Pre-Fall 2024 herencollectie van Louis Vuitton, ontworpen door Pharrell Williams, zal op 30 november worden gepresenteerd. Dit markeert de eerste keer dat het huis een gloednieuwe Pre-Fall-collectie in China onthult. De show benadrukt de “langdurige band met het Maison die meer dan 40 jaar teruggaat toen de eerste winkel lokaal opende in 1979 in East Tsim Sha Tsui”5. Sindsdien heeft Vuitton ook merkopbouwende tentoonstellingen geopend, waaronder ‘A Passion for Creation and Time Capsule’ in de havenstad; en publiceerde een speciale City Guide die bezoekers Hong Kong SAR laat ontdekken door een unieke lokale lens5.

Releated

Welke nationaliteit heeft Oprah Winfrey?

Oprah Winfrey, geboren op 29 januari 1954 in Kosciusko, Mississippi, Verenigde Staten, is een prominente televisiepersoonlijkheid, actrice en ondernemer2. Ze wordt vaak de “Koningin van alle Media” genoemd en was de rijkste Afro-Amerikaanse van de 20e eeuw1. Haar invloed op de cultuur is ongeëvenaard, met een invloed die volgens sommigen zelfs groter is dan die van universiteitspresidenten, […]

Oprah Winfrey Schittert in Paarse Paillettenjurk van Dolce & Gabbana op Academy Museum Gala 2023

Oprah Winfrey, een icoon van stijl en een belangrijke bijdrager aan de filmindustrie, blijft indruk maken. Tijdens het Academy Museum Gala 2023 schitterde ze in een paarse paillettenjurk van Dolce & Gabbana. Haar fans kunnen zich verheugen op meer memorabele verschijningen in deze feestelijke periode en daarna. Oprah Winfrey is niet alleen een televisiepersoonlijkheid, maar […]