Naomi Campbell openhartig over haar strijd met drugs- en alcoholverslaving

Naomi Campbell heeft openhartig gesproken over haar strijd met drugs- en alcoholverslaving in haar vroege modellencarrière in de nieuwe documentaire “The Super Models”1. De 53-jarige mode-icoon gaf toe dat ze in de vroege jaren ’90 langzaam zichzelf ‘doodde’ door de hoeveelheid drugs die ze nam1.

De invloed van trauma en verdriet

Campbell onthulde dat ze zich tot drugs en alcohol wendde om haar jeugdtrauma en verdriet te ‘verbergen’1. Ze legde uit dat de dood van modeontwerper Gianni Versace een belangrijke aanleiding was voor haar drugsgebruik1. “Een van de dingen die ik probeerde te verbergen, was verdriet. Verslaving is een onzin-ding,” zei ze1.

Openheid in de documentaire “The Super Models”

In de vierdelige documentaire “The Super Models” bespreken Campbell en andere supermodellen de moeilijke momenten die plaatsvonden tijdens het hoogtepunt van hun roem1. Campbell gaf toe dat ze in het begin van haar carrière langzaam zichzelf ‘doodde’ door de hoeveelheid drugs die ze nam in de vroege jaren ’901.

De openheid van Campbell over haar strijd met verslaving werpt licht op de uitdagingen waarmee modellen in de schijnwerpers te maken kunnen krijgen. Haar verhaal kan anderen inspireren om hulp te zoeken en te praten over hun eigen ervaringen met verslaving en trauma.

Releated

Welke nationaliteit heeft Oprah Winfrey?

Oprah Winfrey, geboren op 29 januari 1954 in Kosciusko, Mississippi, Verenigde Staten, is een prominente televisiepersoonlijkheid, actrice en ondernemer2. Ze wordt vaak de “Koningin van alle Media” genoemd en was de rijkste Afro-Amerikaanse van de 20e eeuw1. Haar invloed op de cultuur is ongeëvenaard, met een invloed die volgens sommigen zelfs groter is dan die van universiteitspresidenten, […]

Oprah Winfrey Schittert in Paarse Paillettenjurk van Dolce & Gabbana op Academy Museum Gala 2023

Oprah Winfrey, een icoon van stijl en een belangrijke bijdrager aan de filmindustrie, blijft indruk maken. Tijdens het Academy Museum Gala 2023 schitterde ze in een paarse paillettenjurk van Dolce & Gabbana. Haar fans kunnen zich verheugen op meer memorabele verschijningen in deze feestelijke periode en daarna. Oprah Winfrey is niet alleen een televisiepersoonlijkheid, maar […]