Paris Hilton en Angela Bassett schitteren op de Mugler-catwalk tijdens de Paris Fashion Week

Parijse glamour en sterren op de catwalk

Paris Hilton en Angela Bassett waren de sterren van de Mugler-show tijdens de Paris Fashion Week op maandag. Beide beroemdheden liepen mee in de Spring 2024-show en zorgden voor een onvergetelijke ervaring voor het publiek. Angela Bassett maakte haar debuut op de catwalk en liet zien dat ze niet alleen een getalenteerde actrice is, maar ook een indrukwekkend model1.

Mugler’s unieke ontwerpen en stijl

De Mugler-show stond in het teken van innovatieve en gedurfde ontwerpen, waarbij de creaties van het modehuis de aandacht trokken van zowel het publiek als de mode-industrie. De collectie bevatte een mix van opvallende kleuren, gedurfde silhouetten en unieke stijlelementen die de kenmerkende esthetiek van het merk weerspiegelden. Paris Hilton en Angela Bassett droegen bij aan de glamour en allure van de show met hun zelfverzekerde houding en verbluffende looks1.

Paris Fashion Week: een wereldwijd mode-evenement

De Paris Fashion Week is een van de meest prestigieuze mode-evenementen ter wereld en trekt elk seizoen ontwerpers, modellen en beroemdheden uit de hele wereld. Het evenement biedt een platform voor gevestigde en opkomende ontwerpers om hun nieuwste collecties te presenteren en de nieuwste trends en stijlen in de mode-industrie te tonen. Met de deelname van Paris Hilton en Angela Bassett aan de Mugler-show, blijft de Paris Fashion Week een belangrijk evenement op de internationale modekalender1.

Releated

Welke nationaliteit heeft Oprah Winfrey?

Oprah Winfrey, geboren op 29 januari 1954 in Kosciusko, Mississippi, Verenigde Staten, is een prominente televisiepersoonlijkheid, actrice en ondernemer2. Ze wordt vaak de “Koningin van alle Media” genoemd en was de rijkste Afro-Amerikaanse van de 20e eeuw1. Haar invloed op de cultuur is ongeëvenaard, met een invloed die volgens sommigen zelfs groter is dan die van universiteitspresidenten, […]

Oprah Winfrey Schittert in Paarse Paillettenjurk van Dolce & Gabbana op Academy Museum Gala 2023

Oprah Winfrey, een icoon van stijl en een belangrijke bijdrager aan de filmindustrie, blijft indruk maken. Tijdens het Academy Museum Gala 2023 schitterde ze in een paarse paillettenjurk van Dolce & Gabbana. Haar fans kunnen zich verheugen op meer memorabele verschijningen in deze feestelijke periode en daarna. Oprah Winfrey is niet alleen een televisiepersoonlijkheid, maar […]