Penélope Cruz schittert in het wit tijdens Chanel-show op de Parijse modeweek

Ondanks de hevige regenval in Parijs, werd de 49-jarige actrice Penélope Cruz gefotografeerd in een smetteloze witte outfit terwijl ze op weg was naar de Chanel Dameskleding Lente/Zomer 2024-show tijdens de Parijse modeweek, samen met verschillende andere bekende gasten1. Cruz zag er onberispelijk uit in een witte vierkante halslijn met lange mouwen en gouden motieven die in een gewatteerde vorm aan de uiteinden van haar mouwen en het middelste gedeelte van de top waren genaaid1.

Ze combineerde het met een witte knoopsluiting met textuur en een witte gewatteerde Chanel-handtas1. Ze droeg ook zwarte open teen hakken en zwarte zonnebril en had een zwarte paraplu bij zich voor het weer1. Haar haar was in een gestijlde, steil haarstijl te zien, en ze droeg een rokerige oogmake-up en een neutrale roze lip na het afzetten van haar zonnebril in de zaal1.

Naast Penélope Cruz waren er ook andere beroemdheden aanwezig, zoals de Amerikaanse actrice Riley Keough, die gekleed was in een crèmekleurige tweed swingjas van Chanel met tweekleurige laarzen en een gewatteerde leren handtas2. Andere opvallende gasten waren Paris Hilton, Nicki Minaj, Emilia Clarke, Ariana De Bose en Hari Nef1.

Penélope Cruz als merkambassadeur voor Chanel

Cruz werd in 2018 merkambassadeur voor Chanel1. Sindsdien is ze regelmatig te zien in de modeshows van het merk en draagt ze vaak hun kenmerkende tweed jurken met kleurrijke veren en andere opvallende details3. Tijdens de Chanel Herfst 2023-show op de Parijse modeweek droeg ze bijvoorbeeld een blauwe tweed minijurk met visnetkousen en zwarte pumps5.

De impact van beroemdheden op modeshows

De aanwezigheid van beroemdheden zoals Penélope Cruz en Riley Keough op modeshows zoals die van Chanel tijdens de Parijse modeweek is van groot belang voor zowel de merken als de beroemdheden zelf. Het helpt de merken om hun nieuwste collecties onder de aandacht te brengen bij een breder publiek en versterkt tegelijkertijd de band tussen de beroemdheden en de modemerken. Bovendien kunnen beroemdheden hun eigen stijl en persoonlijkheid laten zien door de kleding die ze dragen tijdens dergelijke evenementen, wat hen helpt om hun imago verder te versterken en hun populariteit te vergroten.

Releated

Welke nationaliteit heeft Oprah Winfrey?

Oprah Winfrey, geboren op 29 januari 1954 in Kosciusko, Mississippi, Verenigde Staten, is een prominente televisiepersoonlijkheid, actrice en ondernemer2. Ze wordt vaak de “Koningin van alle Media” genoemd en was de rijkste Afro-Amerikaanse van de 20e eeuw1. Haar invloed op de cultuur is ongeëvenaard, met een invloed die volgens sommigen zelfs groter is dan die van universiteitspresidenten, […]

Oprah Winfrey Schittert in Paarse Paillettenjurk van Dolce & Gabbana op Academy Museum Gala 2023

Oprah Winfrey, een icoon van stijl en een belangrijke bijdrager aan de filmindustrie, blijft indruk maken. Tijdens het Academy Museum Gala 2023 schitterde ze in een paarse paillettenjurk van Dolce & Gabbana. Haar fans kunnen zich verheugen op meer memorabele verschijningen in deze feestelijke periode en daarna. Oprah Winfrey is niet alleen een televisiepersoonlijkheid, maar […]