Pharrell Williams’ Eerste Louis Vuitton Collectie Maakt Wereldwijde Impact

Louis Vuitton heeft groots uitgepakt voor Pharrell Williams. De Franse modegigant kondigde aan dat het winkelconcepten zal lanceren die gewijd zijn aan de debuutcollectie van de creatief directeur op meer dan 50 locaties wereldwijd. Deze uitrol omvat kleurrijke activaties, overnames en pop-ups die zijn ontworpen ter ere van de herenlijn Lente-Zomer 2024. Het label heeft het beschreven als zijn grootste herenkledingactivatie tot nu toe.

Pharrell Williams, de 13-voudig Grammy-winnaar, werd in februari 2023 aangesteld als creatief directeur voor herenkleding bij het label. Drie maanden later werd zijn eerste collectie getoond op de catwalk op de beroemde Pont Neuf-brug in Parijs. De winkelconcepten nemen ontwerphints van Pharrell’s debuutshow, zijn inaugurele collectie en de stad van het licht zelf.

In de Verenigde Staten kunnen shoppers twee weelderige pop-ups bekijken in de wijk Soho in New York en de wijk West Hollywood in Californië. Beide locaties hebben hetzelfde gouden Damier-patroon dat op de catwalk te zien was. Elke winkel herbergt ook een gouden recreatie van de Pont Neuf die fungeert als een metaforische brug tussen Parijs en de thuisstaat van Williams, Virginia, volgens het label.

In de komende drie maanden zullen er meer pop-ins aankomen bij geselecteerde LV-winkels, warenhuizen en andere locaties. Bij Selfridges London bijvoorbeeld, sport het nieuwe “Louis Vuitton Lovers” concept een Pont Neuf gemaakt van 3D-kubussen. In Seoul worden klanten begroet door een minicart van de show voordat ze een culinaire animatie op de derde verdieping verkennen.

Veelgestelde Vragen

Wat is een pop-up winkel?
Een pop-up winkel is een tijdelijke winkel die voor een korte periode wordt geopend, vaak om een nieuw product of een nieuwe collectie te promoten.

Wie is Pharrell Williams?
Pharrell Williams is een Amerikaanse zanger, songwriter, producer en modeontwerper. Hij is een 13-voudig Grammy-winnaar en werd in februari 2023 aangesteld als creatief directeur voor herenkleding bij Louis Vuitton.

Wat is het Damier-patroon?
Het Damier-patroon is een kenmerkend schaakbordpatroon van Louis Vuitton, dat voor het eerst werd geïntroduceerd in 1889.

Wat is de Pont Neuf?
De Pont Neuf is de oudste staande brug over de rivier de Seine in Parijs, Frankrijk. Het is een belangrijk historisch monument en een populaire toeristische attractie.

Releated

Hoe krijg je een jonger gezicht?

In de zoektocht naar een jeugdige uitstraling zijn er talloze wegen die men kan bewandelen. Het verlangen naar een jonger gezicht is een veelvoorkomende wens, en met de juiste aanpak kan dit verlangen werkelijkheid worden. Hieronder volgen enkele tips en technieken die kunnen bijdragen aan een frissere en jongere uitstraling. Gezonde Levensstijl Een gezonde levensstijl […]