Prada Groep Zet In op Verdere Investeringen, Boekt Verkoopwinsten in Negen Maanden

De Prada Groep heeft in de afgelopen negen maanden een aanzienlijke groei doorgemaakt, met een stijging van de detailhandelsverkopen van het Prada-merk met 13 procent tot 2,5 miljard euro1. Deze groei vertegenwoordigt 84 procent van de totale verkoop van de groep. Ondanks enige zwakte in de Amerikaanse markt, heeft de groep een sterke prestatie geleverd in Azië en Europa, wat heeft bijgedragen aan een stijging van de inkomsten met 17 procent bij constante wisselkoersen4.

De groep heeft haar merken verder geconsolideerd en de investeringen versneld zoals gepland2. Dit heeft bijgedragen aan de groei van de inkomsten, ondanks een moeilijk kwartaal5. De Prada Groep blijft investeren in haar merken en in de markt, met een focus op het verder versterken van haar positie in de wereldwijde mode-industrie.

Vooruitkijkend blijft de Prada Groep zich richten op het consolideren van haar merken en het versnellen van investeringen2. De groep is van plan om haar groeitraject voort te zetten, ondanks de uitdagingen in de markt. Met een sterke focus op merkontwikkeling en investeringen, is de Prada Groep goed gepositioneerd om haar groei in de komende maanden voort te zetten.

Releated

Welke nationaliteit heeft Oprah Winfrey?

Oprah Winfrey, geboren op 29 januari 1954 in Kosciusko, Mississippi, Verenigde Staten, is een prominente televisiepersoonlijkheid, actrice en ondernemer2. Ze wordt vaak de “Koningin van alle Media” genoemd en was de rijkste Afro-Amerikaanse van de 20e eeuw1. Haar invloed op de cultuur is ongeëvenaard, met een invloed die volgens sommigen zelfs groter is dan die van universiteitspresidenten, […]

Oprah Winfrey Schittert in Paarse Paillettenjurk van Dolce & Gabbana op Academy Museum Gala 2023

Oprah Winfrey, een icoon van stijl en een belangrijke bijdrager aan de filmindustrie, blijft indruk maken. Tijdens het Academy Museum Gala 2023 schitterde ze in een paarse paillettenjurk van Dolce & Gabbana. Haar fans kunnen zich verheugen op meer memorabele verschijningen in deze feestelijke periode en daarna. Oprah Winfrey is niet alleen een televisiepersoonlijkheid, maar […]