Schoenentrends voor herfst 2023: wat is in en wat is uit

In de herfst van 2023 zijn er verschillende schoenentrends die in de mode zijn, terwijl andere stijlen minder populair worden. Volgens professionele stylisten zijn rode schoenen, ballerina’s en loafers enkele van de populairste trends voor dit seizoen1. Aan de andere kant zijn neonkleuren, Chelsea-laarzen en platformschoenen minder in trek1.

Ballerina’s en loafers in opkomst

Ballerina’s en loafers zijn dit najaar in opkomst, met sprankelende en leren ontwerpen die naar verwachting de meest populaire variaties zullen zijn1. Ballerina’s maken een grote comeback en worden gezien als een van de meest trendy schoenen voor dit seizoen5. Gen Z is ook dol op ballerina’s, en ze zijn een belangrijke trend voor de herfst7.

Denim schoenen en stoere laarzen

Denim schoenen zijn ook populair en vormen de laatste stap in het populaire denim-op-denim uiterlijk1. Je kunt denim laarzen, sneakers en ballerina’s dragen om flair toe te voegen aan een casual look1. Daarnaast zijn stoere laarzen, zoals gevechtslaarzen, terug voor zowel mannen als vrouwen1. Ze kunnen worden gecombineerd met een bloemen midi-rok of jurk, of met een slipdress en een oversized blazer voor een volledige jaren ’90 vibe1.

Platformsneakers minder populair

Platformsneakers daarentegen verliezen aan populariteit1. In plaats daarvan zijn platte, vrouwelijke schoenen enkele van de meest trendy schoenen voor dit seizoen9. Sommige mensen kiezen voor klassieke ballerina’s met dunne strikjes aan de voorkant, terwijl anderen kiezen voor uniekere modellen met gespen, bandjes en vierkante neuzen9.

Releated

Welke nationaliteit heeft Oprah Winfrey?

Oprah Winfrey, geboren op 29 januari 1954 in Kosciusko, Mississippi, Verenigde Staten, is een prominente televisiepersoonlijkheid, actrice en ondernemer2. Ze wordt vaak de “Koningin van alle Media” genoemd en was de rijkste Afro-Amerikaanse van de 20e eeuw1. Haar invloed op de cultuur is ongeëvenaard, met een invloed die volgens sommigen zelfs groter is dan die van universiteitspresidenten, […]

Oprah Winfrey Schittert in Paarse Paillettenjurk van Dolce & Gabbana op Academy Museum Gala 2023

Oprah Winfrey, een icoon van stijl en een belangrijke bijdrager aan de filmindustrie, blijft indruk maken. Tijdens het Academy Museum Gala 2023 schitterde ze in een paarse paillettenjurk van Dolce & Gabbana. Haar fans kunnen zich verheugen op meer memorabele verschijningen in deze feestelijke periode en daarna. Oprah Winfrey is niet alleen een televisiepersoonlijkheid, maar […]