Selena Gomez schittert in gewaagde rode jurk tijdens MTV VMA’s 2023

Selena Gomez maakte een opvallende entree op de roze loper van de MTV Video Music Awards 2023. De 31-jarige zangeres en actrice droeg een gewaagde, nauwelijks bedekte jurk van Oscar de la Renta1. De rode jurk met bloemenmotief had een diep uitgesneden halslijn en een rok gemaakt van kralen bloeiende wijnstokken, met een dij-hoge split aan de voorkant1. Gomez maakte haar look compleet met bijpassende rode hakken en oorbellen1.

Een opvallende verschijning op de rode loper

De jurk van Selena Gomez was een echte blikvanger op de rode loper van de MTV VMA’s 2023. Het gedurfde ontwerp bestond volledig uit bloemvormige applicaties die uitmondden in een franje sleep, die romantisch zwierde terwijl ze liep2. De jurk had een semi-doorschijnend effect, wat bijdroeg aan de gewaagde uitstraling5. Gomez koos voor een eenvoudige glamour, met een neutrale oog- en lipkleur die haar natuurlijke schoonheid benadrukte1.

Een succesvolle avond voor Selena Gomez

Selena Gomez was niet alleen aanwezig op de MTV VMA’s 2023 om haar opvallende outfit te showen, maar ook vanwege haar nominatie. De zangeres en actrice heeft onlangs haar nieuwe nummer “Single Soon” uitgebracht op 25 augustus, haar eerste nieuwe muziek in bijna een jaar1. Met haar aanwezigheid op de MTV VMA’s 2023 en haar gewaagde rode jurk, heeft Selena Gomez ongetwijfeld indruk gemaakt op zowel haar fans als de aanwezige pers.

Releated

Hoe krijg je een jonger gezicht?

In de zoektocht naar een jeugdige uitstraling zijn er talloze wegen die men kan bewandelen. Het verlangen naar een jonger gezicht is een veelvoorkomende wens, en met de juiste aanpak kan dit verlangen werkelijkheid worden. Hieronder volgen enkele tips en technieken die kunnen bijdragen aan een frissere en jongere uitstraling. Gezonde Levensstijl Een gezonde levensstijl […]