Serena Williams, de Tennislegende, ontvangt mode-icoon award van Kim Kardashian tijdens de 2023 CFDA Awards

In een avond vol glamour en stijl, heeft tennislegende Serena Williams de mode-icoon award in ontvangst genomen tijdens de 2023 CFDA Awards. De award werd uitgereikt door niemand minder dan Kim Kardashian, een icoon op het gebied van mode en stijl.

Serena Williams, bekend om haar krachtige spel op de tennisbaan, heeft ook een indrukwekkende invloed in de modewereld. Haar unieke stijl en moed om te experimenteren met mode heeft haar de titel van mode-icoon opgeleverd.

Het was een bijzondere avond voor het modemerk Khaite, dat grote erkenning kreeg tijdens de ceremonie. Khaite, bekend om zijn verfijnde en minimalistische ontwerpen, won meerdere prijzen, waaronder die voor beste ontwerper.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat zijn de CFDA Awards?

De CFDA Awards (Council of Fashion Designers of America Awards) zijn een jaarlijkse uitreiking van prijzen door de Council of Fashion Designers of America aan de beste Amerikaanse en internationale ontwerpers.

Wie is Serena Williams?

Serena Williams is een professionele tennisspeelster uit de Verenigde Staten. Ze wordt beschouwd als een van de grootste tennissers aller tijden. Naast haar sportcarrière heeft Williams ook een invloedrijke rol in de modewereld.

Wie is Kim Kardashian?

Kim Kardashian is een Amerikaanse televisiepersoonlijkheid, ondernemer en model. Ze is vooral bekend van de realityserie ‘Keeping Up with the Kardashians’. Kardashian staat ook bekend om haar invloed in de modewereld.

Wat is Khaite?

Khaite is een Amerikaans modemerk dat bekend staat om zijn verfijnde en minimalistische ontwerpen. Het merk heeft een sterke aanwezigheid in de high-end modewereld.

Verklarende woordenlijst

Mode-icoon: Een persoon die een significante invloed heeft op trends in de modewereld en wiens stijl door velen wordt bewonderd en nagebootst.

CFDA Awards: Een jaarlijkse prijsuitreiking georganiseerd door de Council of Fashion Designers of America, bedoeld om uitmuntendheid in de mode-industrie te erkennen en te belonen.

Minimalistische ontwerpen: Een ontwerpstijl die zich kenmerkt door eenvoud en het gebruik van een beperkt aantal kleuren, vormen en texturen.

Releated

Welke nationaliteit heeft Oprah Winfrey?

Oprah Winfrey, geboren op 29 januari 1954 in Kosciusko, Mississippi, Verenigde Staten, is een prominente televisiepersoonlijkheid, actrice en ondernemer2. Ze wordt vaak de “Koningin van alle Media” genoemd en was de rijkste Afro-Amerikaanse van de 20e eeuw1. Haar invloed op de cultuur is ongeëvenaard, met een invloed die volgens sommigen zelfs groter is dan die van universiteitspresidenten, […]

Oprah Winfrey Schittert in Paarse Paillettenjurk van Dolce & Gabbana op Academy Museum Gala 2023

Oprah Winfrey, een icoon van stijl en een belangrijke bijdrager aan de filmindustrie, blijft indruk maken. Tijdens het Academy Museum Gala 2023 schitterde ze in een paarse paillettenjurk van Dolce & Gabbana. Haar fans kunnen zich verheugen op meer memorabele verschijningen in deze feestelijke periode en daarna. Oprah Winfrey is niet alleen een televisiepersoonlijkheid, maar […]