Simone Rocha’s betoverende bloemenaccessoires op London Fashion Week

Tijdens de London Fashion Week presenteerde Simone Rocha haar lente/zomer 2024-collectie, waarbij opvallende bloemenaccessoires de aandacht trokken. In plaats van traditionele tassen droegen sommige modellen beaded bloemen, die meer op speelgoed leken dan op sieraden of tassen1. Deze accessoires passen perfect bij Rocha’s kenmerkende vrouwelijke fantasie, waar strikken, tule en nog meer strikken de boventoon voeren1.

Betoverende bloemen op de catwalk

De modellen op de catwalk hielden beaded bloemstelen vast met gebalde vuisten, terwijl anderen echte roze rozen droegen en sommigen zowel een kleine tas als een beaded of levende roos op de bovenkant hadden liggen1. Deze onconventionele accessoires zijn in lijn met Rocha’s unieke ontwerpesthetiek en voegen een speels element toe aan haar collectie.

Bloemen in de make-up

Naast de bloemenaccessoires waren er ook handgeschilderde rozen op de gezichten van de modellen en bloemblaadjes op hun wimpers5. Deze gedetailleerde make-up accentueerde de bloemenmotieven in Rocha’s kleding, zoals volumineuze jurken met boeketten van neprozen die onder de doorschijnende stof uit piepten5.

Een collectie vol romantiek en fantasie

Simone Rocha’s lente/zomer 2024-collectie omvatte niet alleen opvallende bloemenaccessoires en make-up, maar ook haar kenmerkende romantische en fantasierijke ontwerpen. Met luchtige jurken, strikken en tule blijft Rocha trouw aan haar unieke stijl en biedt ze een dromerige kijk op mode1.

In deze betoverende collectie heeft Simone Rocha opnieuw laten zien dat ze niet bang is om conventies te doorbreken en haar eigen weg te gaan in de modewereld. Met haar unieke bloemenaccessoires en fantasierijke ontwerpen blijft ze indruk maken op zowel critici als modeliefhebbers.

Releated

Kendall Jenner schittert op de catwalk van Victoria Beckham, terwijl zus Kim en moeder Kris op de eerste rij zitten

Kendall Jenner, het 27-jarige supermodel, liep vrijdag over de catwalk voor de Victoria Beckham Lente/Zomer 2024 dameskleding show1. De show vond plaats in een herenhuis dat ooit het huis was van Chanel-ontwerper Karl Lagerfeld. Kim Kardashian en Kris Jenner zaten samen met Kris’s vriend Corey Gamble op de eerste rij om het langverwachte mode-evenement bij te wonen1. Ondersteuning van familie tijdens Paris Fashion Week Kendall Jenner krijgt steun van haar naaste familie terwijl ze Paris […]