Sterren schitteren op The Albies ter ondersteuning van George en Amal Clooney

Het evenement The Albies, georganiseerd door George en Amal Clooney, vond plaats op donderdag 28 september en trok tal van beroemdheden aan. Het evenement, dat plaatsvond in de New York Public Library, werd georganiseerd in samenwerking met Darren Walker, de president van de Ford Foundation. Het doel van The Albies is om prestaties op het gebied van vrouwenrechten, journalistiek, mensenrechtenactivisme en de verdediging van de democratie te eren1.

Beroemdheden komen samen voor een goed doel

Onder de aanwezige sterren bevonden zich Anne Hathaway, Matt Damon, Heidi Klum, Mary J. Blige, Emily Blunt en John Krasinski. Deze beroemdheden kwamen samen om de verdedigers van gerechtigheid te vieren en te ondersteunen. The Albies zijn vernoemd naar Justice Albie Sachs vanwege zijn rol in de strijd voor gerechtigheid en mensenrechten1.

Een avond vol inspiratie en solidariteit

De avond stond in het teken van inspiratie en solidariteit, waarbij de aanwezige sterren hun steun betuigden aan degenen die zich inzetten voor een betere wereld. George en Amal Clooney speelden een cruciale rol in het organiseren van dit evenement en het samenbrengen van invloedrijke personen om aandacht te vragen voor belangrijke kwesties op het gebied van mensenrechten en sociale rechtvaardigheid1.

Releated

Welke nationaliteit heeft Oprah Winfrey?

Oprah Winfrey, geboren op 29 januari 1954 in Kosciusko, Mississippi, Verenigde Staten, is een prominente televisiepersoonlijkheid, actrice en ondernemer2. Ze wordt vaak de “Koningin van alle Media” genoemd en was de rijkste Afro-Amerikaanse van de 20e eeuw1. Haar invloed op de cultuur is ongeëvenaard, met een invloed die volgens sommigen zelfs groter is dan die van universiteitspresidenten, […]

Oprah Winfrey Schittert in Paarse Paillettenjurk van Dolce & Gabbana op Academy Museum Gala 2023

Oprah Winfrey, een icoon van stijl en een belangrijke bijdrager aan de filmindustrie, blijft indruk maken. Tijdens het Academy Museum Gala 2023 schitterde ze in een paarse paillettenjurk van Dolce & Gabbana. Haar fans kunnen zich verheugen op meer memorabele verschijningen in deze feestelijke periode en daarna. Oprah Winfrey is niet alleen een televisiepersoonlijkheid, maar […]