Taylor Swift en Blake Lively tonen hun vroege herfststijl in NYC tijdens vriendinnenuitje

Taylor Swift en Blake Lively genoten op zaterdagavond van een avondje uit met vriendinnen in New York City1. De twee gingen naar het populaire restaurant Zero Bond voor een gezellig diner samen1. Het was een koele, vroege herfstavond en ze toonden hun gelaagde mode voor de avond1.

Swift droeg een zwarte geplooide minirok met een zwarte knoopjesvest en droeg een bruine leren tas over één schouder aan een lange riem1. Ze combineerde de look met kniehoge laarzen in bruin, een reeks gouden kettingen, een kleine armband en ze liet haar haar los met wat leek op een verse pony1. Swift droeg haar kenmerkende rode lip en een smokey eye1. Lively droeg een kleurrijke tweed minirok met een cartoon-bedrukt shirt onder een spijkerjasje gevoerd met nog meer heldere stof1. Ze droeg een blauwe Chanel-tas met gouden hardware en droeg een paar puntige hakken in een regenboogkleur1. Ze liet ook haar lange blonde haar los in golven en had kleine diamanten oorbellen in haar oren1.

Deze vriendinnenuitje komt minder dan een week nadat Swift en Lively samen genoten van een sterrenbezaaid groepsdiner, waaronder Lively’s echtgenoot Ryan Reynolds, Zoë Kravitz, Channing Tatum, Cara Delevingne en Gigi Hadid2.

Releated

Kendall Jenner schittert op de catwalk van Victoria Beckham, terwijl zus Kim en moeder Kris op de eerste rij zitten

Kendall Jenner, het 27-jarige supermodel, liep vrijdag over de catwalk voor de Victoria Beckham Lente/Zomer 2024 dameskleding show1. De show vond plaats in een herenhuis dat ooit het huis was van Chanel-ontwerper Karl Lagerfeld. Kim Kardashian en Kris Jenner zaten samen met Kris’s vriend Corey Gamble op de eerste rij om het langverwachte mode-evenement bij te wonen1. Ondersteuning van familie tijdens Paris Fashion Week Kendall Jenner krijgt steun van haar naaste familie terwijl ze Paris […]