Tommy Hilfiger’s Palm Beach Huis: Een Stijlvolle Transformatie en een Nieuwe Marktwaarde

Tommy Hilfiger, de wereldberoemde modeontwerper, heeft zijn huis in Palm Beach, Florida, op de markt gebracht voor een indrukwekkende $35,9 miljoen. Het huis, gelegen aan de 313 Dunbar Road, is een prachtig voorbeeld van mediterrane architectuur, maar met een moderne en lichte uitstraling dankzij de recente renovaties door Hilfiger en zijn vrouw, Dee Ocleppo Hilfiger1.

Het echtpaar Hilfiger kocht het huis oorspronkelijk terwijl ze hun oceaanfront landgoed in dezelfde stad renoveerden. Ze werkten nauw samen met interieurontwerper Martyn Lawrence Bullard om het huis te transformeren. Het resultaat is een woning die de traditionele mediterrane details behoudt, maar met een frisse en moderne uitstraling die past bij de hedendaagse levensstijl1.

“We vonden het huis donker en gedateerd, dus we wilden het opfleuren”, zei Hilfiger. Naast de interieurvernieuwingen hebben de Hilfigers ook de landschapsarchitectuur van het pand verfijnd. Ze hebben het schoongemaakt en bijgewerkt, maar hebben de bestaande, goed gevormde hagen intact gelaten vanwege de privacy die ze bieden1.

Het huis, gebouwd in 2006, heeft ook een gastenappartement boven de aangebouwde tweewagengarage. Met deze nieuwe prijskaartje, is het duidelijk dat de Hilfigers’ stijlvolle update de waarde van het pand aanzienlijk heeft verhoogd1.

Veelgestelde Vragen

Wat is de stijl van het huis van Tommy Hilfiger in Palm Beach?
Het huis is gebouwd in een mediterrane stijl, maar heeft een moderne en lichte uitstraling gekregen dankzij de recente renovaties door Tommy Hilfiger en zijn vrouw, Dee Ocleppo Hilfiger.

Hoeveel vraagt Tommy Hilfiger voor zijn huis in Palm Beach?
Tommy Hilfiger heeft zijn huis in Palm Beach op de markt gebracht voor $35,9 miljoen.

Wie heeft het interieur van het huis ontworpen?
Het interieur van het huis is ontworpen door Tommy Hilfiger, zijn vrouw Dee Ocleppo Hilfiger, en interieurontwerper Martyn Lawrence Bullard.

Verklarende Woordenlijst

Mediterrane stijl: Een architecturale stijl die kenmerkend is voor landen in het Middellandse Zeegebied. Het omvat vaak kenmerken zoals stucco muren, rode tegeldaken, bogen, en binnenplaatsen.

Landschapsarchitectuur: De kunst en praktijk van het ontwerpen van buitenruimtes, waaronder tuinen, parken, stedelijke pleinen, en andere open ruimtes.

Hagen: Een rij dicht op elkaar geplante struiken of lage bomen, vaak gebruikt om de grens van een tuin, veld of weg te markeren.

Gastenappartement: Een aparte wooneenheid, meestal gelegen op hetzelfde terrein als een groter huis, bedoeld voor het onderbrengen van gasten of huurders.

Renovatie: Het proces van het verbeteren van een beschadigde, kapotte, of verouderde structuur. Renovaties zijn vaak zowel esthetisch als functioneel.

Releated

Hoe krijg je een jonger gezicht?

In de zoektocht naar een jeugdige uitstraling zijn er talloze wegen die men kan bewandelen. Het verlangen naar een jonger gezicht is een veelvoorkomende wens, en met de juiste aanpak kan dit verlangen werkelijkheid worden. Hieronder volgen enkele tips en technieken die kunnen bijdragen aan een frissere en jongere uitstraling. Gezonde Levensstijl Een gezonde levensstijl […]