Vernieuwde Samenwerking tussen MM6 Maison Margiela en Salomon: De Derde Collectie Onthuld

MM6 Maison Margiela en Salomon hebben hun derde samenwerking onthuld, voortbouwend op hun gedeelde liefde voor innovatieve en functionele ontwerpen die bedoeld zijn om stijlvol door de natuur te navigeren1. Deze nieuwste samenwerking maakt deel uit van de herfst/wintercollectie 2023 van MM6 Maison Margiela en introduceert een geheel nieuwe ACS Pro – een Salomon-icoon, opnieuw geïnterpreteerd door de MM6 designstudio1.

De schoen is gepresenteerd in een reeks kleuren, met opties beschikbaar in “Ice Grey”, “Heather Blue” en zwart. Bovendien is de sneaker vernieuwd met aanpassingen aan de grafische lijnen rond de neus. Dit resulteert in een rustiger, meer casual schoenenaanbod, aangevuld met glanzende afwerkingen en metalen oogjes1. De Kurim mesh bovenkant van de schoen zit naast een duurzame rubberen zool, waardoor functionaliteit centraal staat voor degenen die heuvelachtige paden of stadsstoepen verkennen1.

Naast de nieuwe schoen introduceren MM6 Maison Margiela en Salomon ook een geheel nieuwe Ultra Sock; een nieuwe kijk op Salomon’s kenmerkende crew sok, met twee opvallende grijze statement graphics en gemaakt van een sneldrogende, ademende merinomix1. Deze nieuwe collectie zal vanaf 26 oktober te koop zijn via de officiële MM6 Maison Margiela-website en bij geselecteerde retailers1.

In de context van eerdere samenwerkingen tussen MM6 Maison Margiela en Salomon, is deze derde collectie een voortzetting van hun gedeelde visie op het combineren van stedelijke esthetiek met outdoor functionaliteit. De collecties zijn altijd gericht op het creëren van producten die gemakkelijk kunnen overgaan tussen stadslandschappen en de grote buitenlucht, terwijl ze de hoogwaardige prestatiespecificaties van Salomon behouden en resoneren met de hedendaagse esthetiek van MM6 Maison Margiela4.

Deze derde samenwerking tussen MM6 Maison Margiela en Salomon onderstreept hun voortdurende inzet om innovatieve en functionele ontwerpen te creëren die zowel stijlvol als praktisch zijn. Met de introductie van de nieuwe ACS Pro en de Ultra Sock, blijven ze de grenzen van outdoor en stedelijke mode verleggen.

Releated

Welke nationaliteit heeft Oprah Winfrey?

Oprah Winfrey, geboren op 29 januari 1954 in Kosciusko, Mississippi, Verenigde Staten, is een prominente televisiepersoonlijkheid, actrice en ondernemer2. Ze wordt vaak de “Koningin van alle Media” genoemd en was de rijkste Afro-Amerikaanse van de 20e eeuw1. Haar invloed op de cultuur is ongeëvenaard, met een invloed die volgens sommigen zelfs groter is dan die van universiteitspresidenten, […]

Oprah Winfrey Schittert in Paarse Paillettenjurk van Dolce & Gabbana op Academy Museum Gala 2023

Oprah Winfrey, een icoon van stijl en een belangrijke bijdrager aan de filmindustrie, blijft indruk maken. Tijdens het Academy Museum Gala 2023 schitterde ze in een paarse paillettenjurk van Dolce & Gabbana. Haar fans kunnen zich verheugen op meer memorabele verschijningen in deze feestelijke periode en daarna. Oprah Winfrey is niet alleen een televisiepersoonlijkheid, maar […]