Voormalig President van IMG Models, Ivan Bart, Overlijdt op 60-jarige Leeftijd

Het is met groot verdriet dat we het overlijden van Ivan Bart, de voormalige president van IMG Models, op 60-jarige leeftijd aankondigen. Bart, die een aanzienlijke invloed had op de modewereld, stond bekend om zijn onvermoeibare inzet voor diversiteit en inclusiviteit in de industrie.

Ivan Bart was een visionair leider die de manier waarop we naar modellen kijken, heeft veranderd. Hij was een pionier in het promoten van een breed scala aan schoonheid en lichaamstypes in de modewereld, en stond erom bekend dat hij modellen van alle leeftijden, maten en achtergronden vertegenwoordigde. Zijn toewijding aan diversiteit was niet alleen een verfrissende verandering in de industrie, maar ook een krachtige boodschap aan de wereld dat schoonheid in vele vormen komt.

Bart’s invloed op de modewereld kan niet worden onderschat. Onder zijn leiding groeide IMG Models uit tot een van de meest gerespecteerde modellenbureaus ter wereld, met een indrukwekkende lijst van talenten waaronder supermodellen zoals Gisele Bündchen en Kate Moss. Zijn vermogen om nieuw talent te ontdekken en te koesteren was ongeëvenaard, en zijn nalatenschap zal voortleven in de vele carrières die hij heeft helpen vormgeven.

Het verlies van Ivan Bart is een grote klap voor de modewereld. Zijn passie, visie en toewijding aan het bevorderen van diversiteit en inclusiviteit zullen enorm worden gemist. Zijn nalatenschap zal echter voortleven in de vele levens die hij heeft beïnvloed en de positieve veranderingen die hij in de industrie heeft teweeggebracht. We betuigen onze diepste condoleances aan zijn familie, vrienden en iedereen die door zijn werk is geraakt.

Releated

Welke nationaliteit heeft Oprah Winfrey?

Oprah Winfrey, geboren op 29 januari 1954 in Kosciusko, Mississippi, Verenigde Staten, is een prominente televisiepersoonlijkheid, actrice en ondernemer2. Ze wordt vaak de “Koningin van alle Media” genoemd en was de rijkste Afro-Amerikaanse van de 20e eeuw1. Haar invloed op de cultuur is ongeëvenaard, met een invloed die volgens sommigen zelfs groter is dan die van universiteitspresidenten, […]

Oprah Winfrey Schittert in Paarse Paillettenjurk van Dolce & Gabbana op Academy Museum Gala 2023

Oprah Winfrey, een icoon van stijl en een belangrijke bijdrager aan de filmindustrie, blijft indruk maken. Tijdens het Academy Museum Gala 2023 schitterde ze in een paarse paillettenjurk van Dolce & Gabbana. Haar fans kunnen zich verheugen op meer memorabele verschijningen in deze feestelijke periode en daarna. Oprah Winfrey is niet alleen een televisiepersoonlijkheid, maar […]