Waar was de Louis Vuitton-modeshow 2023?

Louis Vuitton, het wereldberoemde Franse modehuis, heeft in 2023 zijn modeshows op twee opmerkelijke locaties gehouden. De Spring-Summer 2023-collectie werd gepresenteerd in de majestueuze omgeving van het Louvre in Parijs, terwijl de Pre-Fall 2023-collectie werd onthuld op de iconische Jamsugyo-brug in Seoul, Zuid-Korea24.

In Parijs, onder de artistieke leiding van Nicolas Ghesquière, werd de Spring-Summer 2023-collectie onthuld in de Cour Carrée van het Louvre. De collectie zette de vrouwelijkheid in de schijnwerpers en speelde met proporties, waarbij het oneindig grote en het oneindig kleine samenkomen in één silhouet2.

In Seoul, presenteerde Ghesquière de Pre-Fall 2023-collectie op de Jamsugyo-brug. Deze collectie vierde de gedurfde stijlcodes van het modehuis en combineerde avant-garde accenten met vintage esthetiek, wat resulteerde in een belichaming van hedendaagse vrouwelijkheid4.

De keuze voor deze locaties onderstreept de wereldwijde invloed van Louis Vuitton en de voortdurende inzet van het merk om mode en cultuur op unieke en innovatieve manieren te verbinden.

Veelgestelde vragen

Vraag: Waar vond de Louis Vuitton Spring-Summer 2023 modeshow plaats?
Antwoord: De Spring-Summer 2023 modeshow van Louis Vuitton vond plaats in de Cour Carrée van het Louvre in Parijs2.

Vraag: Waar vond de Louis Vuitton Pre-Fall 2023 modeshow plaats?
Antwoord: De Pre-Fall 2023 modeshow van Louis Vuitton vond plaats op de Jamsugyo-brug in Seoul, Zuid-Korea4.

Verklarende woordenlijst

Modeshow: Een evenement waarbij modeontwerpers hun nieuwste collecties presenteren aan het publiek, vaak via modellen die op een catwalk lopen.

Spring-Summer-collectie: Een collectie van kledingstukken ontworpen voor het lente- en zomerseizoen.

Pre-Fall-collectie: Een collectie die wordt uitgebracht vóór de belangrijkste herfst- en wintercollecties. Deze collecties bieden vaak overgangsstukken die klanten kunnen dragen als de seizoenen veranderen van zomer naar herfst.

Silhouet: In de mode verwijst dit naar de vorm of omtrek van een kledingstuk, die kan variëren afhankelijk van de stijl, het tijdperk en de persoonlijke smaak.

Avant-garde: Een term die wordt gebruikt om werken of concepten te beschrijven die experimenteel, radicaal of onorthodox zijn, vaak in relatie tot kunst, cultuur en politiek. In de mode kan het verwijzen naar kledingstukken die uitdagend, innovatief of vooruitstrevend zijn.

Releated

Hoe krijg je een jonger gezicht?

In de zoektocht naar een jeugdige uitstraling zijn er talloze wegen die men kan bewandelen. Het verlangen naar een jonger gezicht is een veelvoorkomende wens, en met de juiste aanpak kan dit verlangen werkelijkheid worden. Hieronder volgen enkele tips en technieken die kunnen bijdragen aan een frissere en jongere uitstraling. Gezonde Levensstijl Een gezonde levensstijl […]