Wat heeft Cardi B gedaan?

Cardi B, een voormalig lid van Love and Hip-Hop, werd wereldberoemd nadat haar nummer ‘Bodak Yellow’ op nummer 1 belandde1. Hoewel sommigen haar verhaal als een voorbeeld zien om te volgen, is Cardi B niet geïnteresseerd in het zijn van een inspiratiebron. Ze gelooft dat haar succes te danken is aan haar unieke persoonlijkheid en niet aan het aantal volgers1.

Nieuwe muziek en samenwerkingen

Cardi B heeft onlangs aangekondigd dat ze mogelijk een nieuwe videoclip uitbrengt voor het einde van het jaar2. In augustus beloofde ze geen samenwerkingen meer te doen totdat ze haar volgende solo-single uitbracht. Desondanks kwam haar hit samenwerking met Megan Thee Stallion, “Bongos”, een maand later uit2.

Cardi B in de modewereld

Cardi B is ook te zien in haar eerste campagne voor Skims, waar ze minimalistische stijlen uit de katoenen collectie van het merk modelleert5. De campagnebeelden, geschoten door fotograaf en kunstenaar Vanessa Beecroft, tonen Cardi B tegen een minimalistische beige achtergrond, met de Skims-stukken die contrasteren met haar lange kastanjebruine lokken5.

Veelgestelde vragen

Wat is Love and Hip-Hop?

Love and Hip-Hop is een Amerikaanse reality-tv-serie die de levens van verschillende mensen in de hiphopindustrie volgt.

Wat is Skims?

Skims is een kledingmerk opgericht door Kim Kardashian West. Het merk staat bekend om zijn shapewear, loungewear en ondergoedcollecties.

Wie is Megan Thee Stallion?

Megan Thee Stallion is een Amerikaanse rapper, zangeres en songwriter. Ze is bekend van hits als “Savage” en “WAP”, een samenwerking met Cardi B.

Verklarende woordenlijst

  • Reality-tv: Een televisiegenre waarin de dagelijkse levens van echte mensen worden gevolgd, vaak met een focus op drama en persoonlijke conflicten.
  • Shapewear: Onderkleding die is ontworpen om het lichaam te vormen en een slanker silhouet te creëren.
  • Loungewear: Comfortabele kleding die voornamelijk thuis wordt gedragen, zoals pyjama’s en joggingbroeken.

Releated

Hoe krijg je een jonger gezicht?

In de zoektocht naar een jeugdige uitstraling zijn er talloze wegen die men kan bewandelen. Het verlangen naar een jonger gezicht is een veelvoorkomende wens, en met de juiste aanpak kan dit verlangen werkelijkheid worden. Hieronder volgen enkele tips en technieken die kunnen bijdragen aan een frissere en jongere uitstraling. Gezonde Levensstijl Een gezonde levensstijl […]