Wie is Dior Global Ambassador 2023?

Dior, een van de grootste modehuizen ter wereld, heeft een indrukwekkende lijst van wereldwijde ambassadeurs die het merk naar een hoger niveau tillen met hun fanbase en marktbereik1. In 2023 heeft Dior een nieuwe merkambassadeur aangekondigd, namelijk Jimin1. Deze beroemdheden hebben allemaal een grote bijdrage geleverd met hun succesvolle merkendossementen. Dior blijft mensen aantrekken die een unieke aantrekkingskracht en onvermoeibare charisma hebben om de aandacht van het publiek te trekken1.

De Rol van Ambassadeurs

In de huidige modewereld is het tijdperk van wereldwijde ambassadeurs oppermachtig voor outreach. Van sociale media tot rode lopers, merken willen dat hun kleding gezien wordt op de meest bekende sterren die aansluiten bij hun boodschap2. De wereldwijde ambassadeurs van Dior in 2023 zijn onder andere Jimin, Robert Pattinson, Dilraba Dilmurat, Elizabeth Debicki, Jisoo, Anya Taylor-Joy, HAERIN, Caleb McLaughlin2. Elk van deze ambassadeurs brengt hun eigen unieke stijl en invloed naar het merk, waardoor ze een belangrijke rol spelen in de marketingstrategie van Dior.

K-Pop en Mode

Een opvallende trend in de selectie van Dior’s ambassadeurs is de opname van K-pop sterren. Naast Jimin heeft Dior ook de K-pop groep Tomorrow X Together aangesteld als wereldwijde ambassadeurs3. Dior is slechts het laatste luxe label dat verder tapt in de K-pop wereld voor representatie. Deze stap benadrukt de groeiende invloed van K-pop op de wereldwijde mode-industrie en de erkenning van Dior van deze trend. Fans van deze K-pop sterren hebben hun waardering uitgesproken voor de keuze van Dior, wat aantoont dat deze ambassadeurs een sterke band hebben met hun fanbase en een aanzienlijke invloed kunnen uitoefenen op de perceptie van het merk4.

Releated

Welke nationaliteit heeft Oprah Winfrey?

Oprah Winfrey, geboren op 29 januari 1954 in Kosciusko, Mississippi, Verenigde Staten, is een prominente televisiepersoonlijkheid, actrice en ondernemer2. Ze wordt vaak de “Koningin van alle Media” genoemd en was de rijkste Afro-Amerikaanse van de 20e eeuw1. Haar invloed op de cultuur is ongeëvenaard, met een invloed die volgens sommigen zelfs groter is dan die van universiteitspresidenten, […]

Oprah Winfrey Schittert in Paarse Paillettenjurk van Dolce & Gabbana op Academy Museum Gala 2023

Oprah Winfrey, een icoon van stijl en een belangrijke bijdrager aan de filmindustrie, blijft indruk maken. Tijdens het Academy Museum Gala 2023 schitterde ze in een paarse paillettenjurk van Dolce & Gabbana. Haar fans kunnen zich verheugen op meer memorabele verschijningen in deze feestelijke periode en daarna. Oprah Winfrey is niet alleen een televisiepersoonlijkheid, maar […]